Uutiset

Alla on seurakuntaa koskevia uutisia. Uutisten alla olevasta linkistä pääset Kokkolan seurakuntayhtymän yhteisiin uutisiin. Sieltä löytyvät muun muassa yhteisen kirkkovaltuuston ja yhteisen kirkkoneuvoston päätökset.

Uutislistaukseen

Kesätyöpaikat haussa nyt

Kausityöntekijä työntää kottikärryä kirkkomaan käytävällä.

Kokkolan seurakuntayhtymän kesä- ja kausityöpaikat ovat nyt haettavina. Yhtymä etsii reippaita koululaisia ja opiskelijoita ensi kesäksi hautausmaille puutarha- ja kunnossapitotöihin sekä erilaisiin kiinteistöjen hoitotehtäviin Kokkolan alueelle. Kiinteistötöistä kiinnostuneilta vaaditaan B-ajokortti.  
Esimerkiksi kanta-Kokkolassa Annan, Elisabethin ja Marian  hautausmaille palkataan kaikkiaan 20 nuorta touko-heinäkuuksi. 
Myös Kälviän, Lohtajan sekä Kaustisen ja Ullavan hautausmaille haetaan käsipareja. Kaikkien kolmen seurakunnan hautausmaille on avoinna kahdeksan kesätyöpestiä touko-elokuuksi. 
Hautausmaiden kesätyösuhteet ovat neljästä kuuteen viikkoa, ja työaika on kuusi tuntia päivässä.
Hautausmaille kesätöihin hakevilta odotetaan reipasta ja positiivista asennetta, kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja täsmällisyyttä. 

Kokkolan seurakuntayhtymä hakee hautausmaille myös kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Kausityöntekijöitä palkataan yhtymän kaikille hautausmaille muun muassa kukkaistutusten hoitamiseen, hautausmaiden yleiseen kunnosapitoon sekä kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotöihin. 
Lisätietoja Elisabethin hautausmaan kesä- ja kausitöistä kertoo työnjohtaja Bernt Slotte (p. 050 3147 480) ja Annan ja Marian hautausmaiden osalta työnjohtaja Niclas Leminen (p. 050 3147 482). Heidät tavoittaa puhelimitse maanantaista keskiviikkoon kello 12–14. 
Kaustisen hautausmaista lisätietoja antaa suntio Jarkko Känsälä (p. 050 3147 212) ja Ullavan osalta vs. suntio Mikko Linnarinne (p. 050 3147 516). 
Kälviän hautausmaan kesätyöpaikoista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suntio Timo Alatupaan (p. 050 3147 520) ja Lohtajan osalta suntio Samuli Anttilaan (p. 050 3147 523). 
Suntiot tavoittaa arkisin kello 12–14.

Lisäksi Kokkolan seurakuntakeskukseen haetaan siivoojaa kesäkuukausiksi ja Nuolisen leirikeskukseen keittiöapulaista/siivoojaa kesä-heinäkuun ajalle. 
Kokkolan seurakuntakeskuksessa siivoojan työtehtäviin kuuluu  seurakuntakeskuksen tilojen ylläpito- ja perussiivous, myös iltaisin ja viikonloppuisin. 
Hakijoilta toivotaan puhtaanapitoalan koulutusta tai työkokemusta. Myös alaa opiskelevat voivat hakea avoinna olevaa paikkaa.

Nuolisen leirikeskukseen haettavan kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu leirikeskuksen majoitus- ja kokoontumistilojen siivous sekä erilaisia avustavia keittiötöitä. 
Työsuhde on osa-aikainen ja työtehtäviä on myös iltaisin ja viikonloppuisin. 
Nuolisen leirikeskus sijaitsee noin 15 kilometriä Kaustisen keskustasta ja reilut 40 kilometriä Kokkolan keskustasta. Työpaikan sijainnista johtuen hakijalta edellytetään oman auton tai muun oman kulkuneuvon käyttömahdollisuutta.

Tästä pääset Kirkkorekry-palveluun.

15.2.2023 10.38