Keski-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskus

Kustaa Aadolfin katu 16, 3. kerros
67100 Kokkola

 

Ajanvaraus 
p. 050 3147 464
ma klo 8–12
ti klo 10–12
ke–pe klo 8–12

Esa Riipan Kotona-taulu.
Esa Riippa: Kotona

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Perheneuvonta

Elämän taitekohdissa, ihmissuhteiden tulehtuessa ja menetysten kohdatessa on helpottavaa saada puhua ja tulla kuulluksi. Perheasiain neuvottelukeskukseen voi tulla yksin tai puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

Perheasiain sovittelu

Perheasiain sovittelu on luottamuksellinen, vapaaehtoinen keskustelumahdollisuus erotilanteessa puolisoiden välisten ristiriitojen selvittämiseksi ja eron haittojen vähentämiseksi. Keski-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskuksella on aluehallintoviraston lupa lakisääteiseen perheasioiden sovittelutoimintaan.

Työnohjaus

Työnohjaus on prosessi, jossa tieto, kokemus ja henkilökohtaiset resurssit otetaan käyttöön ja kehitetään. Se on tapa arvioida ja kehittää työtänsä keskustelun kautta.

Ryhmätoiminta

Perheasiain neuvottelukeskus järjestää säännöllisesti eroryhmiä. Ryhmät kokoontuvat kymmenen kertaa ja käsittävät 6–8 osanottajaa. Perheasiain neuvottelukeskuksen perheneuvojat toimivat ryhmien ohjaajina. Eroryhmä tukee jäseniään menetyksen suremisessa, eteenpäin jaksamisessa ja vanhasta irti pääsemisessä.
 

Panu Hemmingin Sydäntalvi-taulu.

Panu Hemminki: Sydäntalvi