Veli-Pekka Harju

Kaikille tilaa riittää

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan kotisivujen kautta saat tietoa seurakunnan elämästä; mitä tapahtuu, missä ja milloin? Kuten olet huomannut sivuja selatessa, seurakunnassa on monimuotoista toimintaa eri-ikäisille. Näin tulee ollakin, sillä seurakunta on Jumalan perhe. Kasteen kautta meidät liitetään paitsi Jeesuksen Kristuksen seuraajiksi, myös yhteyteen toistemme kanssa.

Raamattu muistuttaa meitä siitä, että elämme Jumalan luomassa maailmassa. Kukaan meistä ole täällä sattumalta, elämälläni on tarkoitus. Jeesuksen rakkaus meitä kohtaan tuli erityisellä tavalla esille hänen ristintyössään. Hän tuli palauttamaan yhteyden Jumalaan, jonka synti oli rikkonut ja yhä rikkoo. Kasteesta saakka meille kuuluu osallisuus armoon ja anteeksiantamukseen. Ennen kuin ajattelemme Jumalaa, hän on jo meidän matkassamme. 

Otsikon sanat ovat lastenvirsien "listaykkösestä" 499. Tämän viestin toivon tavoittavan sinut lukiessasi Raamatun sanaa ja tullessani seurakunnan tilaisuuksiin. Olet aina tervetullut, olemme samaa perhettä kaikki!

Siunausta elämääsi!

​​​​​

Veli-Pekka Harju
kirkkoherra