Laskuja ja rahaa pöydällä.

Laskutusosoite ja ohjeet

Hyvä toimittaja

Tässä ohjeessa on tarkennuksia Kirkon Palvelukeskuksen ja sen piiriin kuuluvien seurakuntien laskutukseen.

Laskutus tulee tehdä ensisijaisesti verkkolaskuna. Toivomme toimittajien siirtyvän käyttämään verkkolaskutusta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22. Lisätietoja verkkolaskutuksesta löydätte Kirkon palvelukeskuksen ohjesivulta. Basware tarjoaa useita eri verkkolaskujen lähetysvaihtoehtoja. Basware Toimittajaportaalin avulla voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Mikäli teillä ei ole valmiutta lähettää verkkolaskuja, huomioittehan että myös laskutusosoite muuttuu. Voitte lähettää laskun postitse tai sähköpostitse. Jos lähetätte laskun sähköpostitse, lisätietoa löydätte täältä.

Mikäli teillä on kysyttävää tietyn seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse ostoreskontra.kipa@evl.fi.

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä seurakunnalle, olkaa yhteydessä Baswaren tukeen. Uuteen osoitteeseen tulee lähettää vain laskuja ja sitä ei tule käyttää esim. tavarantoimitukseen.

Laskutusosoite

Kaikki Kokkolan seurakuntayhtymää ja sen seurakuntia koskevat laskut tulee osoittaa osoitteeseen:

Kirkon Palvelukeskus/Kokkolan seurakuntayhtymä
++2019++
00026 Basware

Verkkolaskuosoite, ovt-tunnus: 003701792257

Sähköpostitse toimitettavat laskut: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Huom! Jokaisen laskun tulee olla omana tiedostonaan sähköpostin liitteenä. Osoitteeseen tulee lähettää vain laskuja liitteineen (liitteet A4-koossa).

Kiitos yhteistyöstä!

Kokkolan seurakuntayhtymän seurakunnat: