Nuorten käsiä ja jalkoja ympyrässä nurmikolla.

Isoset

Isosuus on elämän mittainen lähimmäisen rakkauden mission possible.

Isonen on mukana seurakunnan toiminnassa nuorena vastuunkantajana, osallistuu tapahtumiin ja elää uskoaan todeksi. Seurakunta tarvitsee isosia myös töihin lasten- ja nuortenleireille, sekä rippileireille.

Isonen voi vaikkapa pitää iltahartauden, ohjata leikkejä ja kilpailuja, näytellä sketseissä tai draamoissa, pitää raamattuhetken, soittaa ja laulaa, ohjata kerhoa, askarrella, pystyttää telttaa, keittää kahvia, korjata mopoa, tiskata, toimia kuulevina korvina tai ohjata ryhmätehtäviä.

Kaikkeen isosen työhön saa ohjausta isoskoulutuksessa. Isoskoulutus ei maksa mitään ja siihen voivat tulla mukaan kaikki konfirmoidut nuoret.

Jos olet erityisesti kiinnostunut varhaisnuorten kerhon ohjaamisesta, laita viestiä nuorisotyönohjaajalle, kerhonohjaajia tarvitaan koko ajan.

Seuraava isoskoulutusryhmä aloittaa syksyllä 2020.