Nuorten käsiä ja jalkoja ympyrässä nurmikolla.

Isoset

Isoisuus on elämän mittainen lähimmäisenrakkauden mission possible.

Isonen on mukana seurakunnan toiminnassa nuorena vastuunkantajana, osallistuu tapahtumiin ja elää uskoaan todeksi. Seurakunta tarvitsee isosia myös töihin lasten- ja nuortenleireille, sekä rippileireille.

Isonen voi vaikkapa pitää iltahartauden, ohjata leikkejä ja kilpailuja, näytellä sketseissä tai draamoissa, pitää raamattuhetken, soittaa ja laulaa, ohjata kerhoa, askarrella, pystyttää telttaa, keittää kahvia, korjata mopoa, tiskata, toimia kuulevina korvina tai ohjata ryhmätehtäviä.

Kaikkeen isosen työhön saa ohjausta isoskoulutuksessa. Isoskoulutus ei maksa mitään ja siihen voivat tulla mukaan kaikki konfirmoidut nuoret.

Jos olet erityisesti kiinnostunut varhaisnuorten kerhon ohjaamisesta, laita viestiä nuorisotyönohjaajalle, kerhonohjaajia tarvitaan koko ajan.

Uusi Isoskoulutus alkaa!

Isoskoulutus 2020-2021 alkaa la 5.9. klo 16-17.30 Luolassa.
Mukaan pääset ilmaantumalla paikalle.

Uuden Isoskoulutuksen päivämäärät:

LA 5.9. KLO 16-17.30

PE-SU 11.-13.9. ISOSLEIRI NUOLISESSA
Syksyn Isosleirille 11.-13.9. on ilmoittautuminen ruokailujen järjestämistä varten.
Ilmoittaudu Isosleirille 5.9. mennessä tästä.

LA 10.10. KLO 16-17.30

LA 7.11. KLO 16-17.30

SU 6.12. Itsenäisyyspäiväjuhla

PE 8.1. Isoskoulutus + Nuortenilta
LA 30.1.Koulutuspäivä Raahessa
PE-SU 12.-14.3. Isosleiri Nuolisessa
SU 14.3. Isosten siunaaminen jumalanpalveluksessa

PLUS
jokainen uusi isonen tekee hartaustehtävän ja ohjaamistehtävän.

Isos-koulutuksen mainos.