Kouluikäisten vanhemmille ja kummeille

Lapselle on maailman luonnollisia asia uskoa Jumalaan. Lapsi oppii oman hengellisen puolensa jo aivan pienestä pitäen. Kun lasta tuetaan hengellisessä kasvussa, hänen on helpompi aikuistuessaan koetella oman uskonsa suunta. Usko Jeesukseen antaa turvan koko elämän ajaksi, se on kuin eväsrasia, jossa ei ole pohjaa eikä viimeistä käyttöpäivää.

Kouluikäiset ovat alakoulussa tai yläkoulussa, mutta eivät vielä ihan rippikoulussa... mutta eivät kuitenkaan enää ihan lapsia. Kouluikäisten maailmassa tapahtuu monenlaista. Jeesus matkakaverina johdattaa hyviä elämänpolkuja pitkin.

Vanhemmat ovat avainasemassa lasten kasvattamisessa myös hengellisyyteen. Kotona luetut iltarukoukset ja Raamatun kertomukset antavat turvaa sekä hyvän moraalisen kasvupohjan. Seurakunta haluaa olla tukemassa lasten kasvua teini-ikäiseksi ja edelleen nuoreksi aikuiseksi. Mitä nuorempana sen matkan yhdessä aloittaa, sitä tutumpi on oma seurakunta ja oma usko joskus sitten teininä.

Seurakunta järjestää mahdollisuuksiensa mukaan kouluikäisille toimintaa, johon on helppo tulla mukaan. Lisäksi seurakunta tukee koulujen kristillistä kasvatusta mm. osallistumalla sovitusti koulujen joulu- ja pääsiäisaikojen järjestämiseen, pitämällä aamunavauksia sekä järjestämällä lähetystyöntekijöiden vierailuja.

Jos sinua aikuisena, kummina tai vanhempana kiinnostaa kouluikäisten kerhon ohjaaminen, ota yhteyttä seurakunnan työntekijöihin niin puhutaan lisää!

Rukous ihan milloin vain

Tule Jeesus lapses luo,