Nuoria aikuisia tiimityössä.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja.

Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan; toimintaa lähes ja yli 18-vuotiaille nuorille Kaustisen ja Ullavan lähimaastossa.

Adventti-chatti

Lauantaina 28.11. klo 17.00 Zoom-alustalla. Opiskelijoille ja nuorille aikuisille . Osallistu kotisohvalta, ihan mistä vain!
Ilmoittaudu tästä!
Saat samana päivänä sähköpostiin osallistumislinkin.
Tervetuloa mukaan!

Nuorteniltatiimi

Koostuu täysi-ikäisistä nuorista, jotka kokevat olleensa jo niin kauan seurakuntanuoria, että kaipaavat lisää vastuuta ja pursuavat ideoita! Tiimiläiset ottavat vuorotellen vastuun seurakunnan nuortenillan järjestämisestä. Illasta saa tehdä oman näköisen käyttämällä omia mielenkiinnon kohteita ja taitoja lähtökohtana.

Vuoden toiminnassa mukana ollut saa työtodistuksen ja todistuksen apuohjaajakurssin suorittamisesta. Toiminnassa saa olla mukana niin pitkään kuin haluaa ja siihen voivat tulla mukaan milloin tahansa kaikki 17 vuotta täyttävät.

Kiinnostuitko? Pistä viestiä nuorisotyönohjaajalle ja tule mukaan kantamaan vastuuta yhteisestä ilosta!