Nuoria aikuisia tiimityössä.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Mistä omanikäistä samanhenkistä seuraa?

Perjantaimessu

Perjantaimessu on erityisesti nuorille, opiskelijoille ja nuorille aikuisille tarkoitettu, mutta kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Perjantaimessu on kerran kuussa Kaustisen kirkossa ja aika on aina perjantai klo 18. Messun päätteeksi on nuorille ja nuorille aikuisille Perjantaijatkot Luolassa iltapalan kera.
Nuoria perheitä ajatellen tilaisuudessa on lapsille oma puuhanurkka ja tilaisuus on tavanomaista sunnuntaimessua lyhyempi. Musiikkina lauletaan virsikirjan lisäksi myös nuorten veisuja ja herätysliikkeiden laulukirjoista.

Perjantaimessut Kaustisen kirkossa syksyllä 2021: 15.10. / 19.11. / 10.12.

Opiskelijat

Opiskelijamättö on tapahtuma poissa kotoa asuville opiskelijoille.

Opiskelijamättö / 9.11.

Ilmoittaudu seuraavaan Opiskelijamättöön viimeistään 3.11. Miimu-nuorisotyönteohjaajalle (puh.050 3147 348) whatsapp-viestillä.

Opiskelijamättö on ilmainen ruoka, mahdollisuus tutustua toisiin opiskelijoihin ja jutella seurakunnan työntekijöiden kanssa. Mukana Miimu-nuorisotyönohjaaja. Mättö on kaikille Kaustisella opiskeleville tai täällä asuville opiskelijoille. Erityisesti niille, jotka asuvat poissa kotoa. Allergia- ja ruokavaliotietojen takia tapahtumaan on ilmoittautuminen.

Illan aluksi lyhyt yhteinen hetki, sen jälkeen syödään omaan tahtiin ja lähdetään kotiin. Tervetuloa syömään yhdessä!

Youtube-aamunavaukset opiskelijoille

Täältä löydät linkkejä etäajan virtuaalisiin aamunavauksiin, joissa nuorisotyönohjaaja Miimu pohtii erilaisia arjen kommelluksia ja niistä opittavia asioita. Jumala on läsnä arjessa, sen iloissa ja suruissa. Ota tästä tsemppiä mukaan opiskeluun!

Tammikuu 2021 - Vahvuudet

Helmikuu 2021 - Älä luovuta!

Maaliskuu 2021 - Jokapäiväinen ilo! - nuorten pääsiäisvideo

Nuoret aikuiset

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja.

Ylläpidämme nuorten aikuisten whatapp-ryhmää, johon kuka tahansa voi jakaa linkkejä lähistöllä tapahtuvasta nuorille aikuisille passaavasta toiminnasta. Tällaisia ovat mm. konsertit, luennot, ylistysillat, lähetystyön illat ynnä muut. Mukaan whatsapp-ryhmään pääset ilmoittamalla puhelinnumerosi nuorisotyönohjaajalle.

Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan!

Nuorten aikuisten raamis - rentoa kohtaamista ilosanoman ja kahvikupin äärellä.

Nuorten aikuisten raamis

Nuorten aikuisten raamis - Rentoa kohtaamista ilosanoman ja kahvikupin äärellä.
Nuorten aikuisten raamikset syksyllä 2021 klo 18-20 lauantaisin 9.10. / 30.10. / 27.11. / 18.12.
Jutellaan rennossa ilmapiirissä elämästä ja uskosta, luetaan Raamattua ja rukoillaan.

Kuka on nuori aikuinen? Opiskelija tai työssä käyvä, sinkku tai suhteessa, perheellinen tai perheetön... Jos tuntuu, että et enää kuulu nuorten juttuihin, mutta koet etsiväsi sitä seurakunnan nuorekasta aikuisväkeä, tämä tilaisuus on sinulle!

Sähläys on sählyporukka nuorille aikuisille ja opiskelijoille.

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden Sähläys

Kiinnostaako sählätä? Pelataan sählyä rennolla ilmapiirillä eikä urheilullisuutta vaadita.
Seuraava kokoontuminen tiistaina 19.10. klo 17-18 Puumalan koulun liikuntasalissa.
Sähläysporukka kokoontuu aina erikseen sovittavana aikana kiinnostuneiden toiveiden mukaan. Lisätietoja nuorisotyönohjaajalta.

Vaikuttajanuoret

Seurakuntaamme on vuoden 2021 alusta perustettu nuorten vaikuttajaryhmä, joka koostuu alle 30-vuotiaista seurakunnan jäsenistä tai seurakuntamme toiminnassa vaikuttavista nuorista. Vaikuttajaryhmän tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa nuorten toimintaa yhdessä nuorisotyönohjaajan kanssa. Nuoret vaikuttajat saavat ottaa kantaa toteutettavaan toimintaan ja ehdottaa uusia tapoja tehdä työtä nuorten kanssa tässä ajassa. He voivat myös antaa äänensä seurakunnan päätöksen tekoon esimerkiksi siten, että seurakuntaneuvosto voi pyytää nuorten mielipidettä hyväksyttävänä olevaan asiaan.

Vaikuttajanuoriin kutsutaan mukaan nuortentoiminnasta aikuisiksi kasvavia nuoria, yleensä yli 17-vuotiaita. Kuka tahansa nuori voi kuitenkin ilmoittaa halukkuutensa ryhmään kuulumiseen, joten jos kiinnostuit, niin tervetuloa mukaan! Mukaan pääsemiseksi ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan.

Vaikuttajanuoret yhdessä aikuisten vastuuryhmän jäsenten kanssa muodostavat nuorisotyön vastuuryhmän, joka hyväksyy varhaisnuoriso, nuoriso- ja rippikoulutyön työmuotojen toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen. Aikuisia jäseniä kutsumme nuorisokummeiksi. Nuorisotyön vastuuryhmä kokoontuu kahdesti vuodessa. Vaikuttajanuorten palavereja on useammin toiminnan tarpeiden mukaan.