Nuoria aikuisia tiimityössä.

 

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja.

Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan; toimintaa lähes ja yli 18-vuotiaille nuorille Kaustisen ja Ullavan lähimaastossa.

Nuorteniltatiimi

Koostuu täysi-ikäisistä nuorista, jotka kokevat olevansa jo vähän liian vanhoja nuorteniltoihin, mutta mukavaa olisi silti olla mukana jotenkin. Tiimiläiset ottavat vuorotellen vastuun seurakunnan nuortenillan järjestämisestä. Illasta saa tehdä oman näköisen käyttämällä omia mielenkiinnon kohteita ja taitoja lähtökohtana.

Vuoden toiminnassa mukana ollut saa työtodistuksen ja todistuksen apuohjaajakurssin suorittamisesta. Toiminnassa saa olla mukana niin pitkään kuin haluaa ja siihen voivat tulla mukaan milloin tahansa kaikki 18 vuotta täyttävät. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi paljon nuortenilloissa ollutkaan. Silloin,  osallistutaan ensin muutaman kerran muiden pitämiin iltoihin.

Kiinnostuitko? Pistä viestiä nuorisotyönohjaajalle ja tule mukaan kantamaan vastuuta ja pitämään hauskaa!

Lisätietoja