Nuoria aikuisia tiimityössä.

Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja.

Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan; toimintaa lähes ja yli 18-vuotiaille nuorille Kaustisen ja Ullavan lähimaastossa.

Nuorteniltatiimi

Koostuu täysi-ikäisistä nuorista, jotka kokevat olleensa jo niin kauan seurakuntanuoria, että kaipaavat lisää vastuuta ja pursuavat ideoita! Tiimiläiset ottavat vuorotellen vastuun seurakunnan nuortenillan järjestämisestä. Illasta saa tehdä oman näköisen käyttämällä omia mielenkiinnon kohteita ja taitoja lähtökohtana.

Vuoden toiminnassa mukana ollut saa työtodistuksen ja todistuksen apuohjaajakurssin suorittamisesta. Toiminnassa saa olla mukana niin pitkään kuin haluaa ja siihen voivat tulla mukaan milloin tahansa kaikki 17 vuotta täyttävät.

Kiinnostuitko? Pistä viestiä nuorisotyönohjaajalle ja tule mukaan kantamaan vastuuta yhteisestä ilosta!

K-18 Kahvilaillat

On täysi-ikäisten nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamispaikka. Tutustu rennossa ilmapiirissä uusiin ihmisiin tai kohtaa kaverin kanssa kahvikupin äärellä! Illoissa on pääasiassa vapaa ohjelma yhteisen kohtaamisen kautta. Jokaisessa illassa kuitenkin lopuksi pieni välähdys lähetystyön kentältä ympäri maailman ja lyhyt Raamatun sana. Tarjoilusta pieni maksu, josta tuotto ohjataan seurakunnan tekemälle lähetystyölle Japanissa vanhustyössä, Tansaniassa kummilapsityössä, Nepalissa vammaistyössä, Etelä-Sudanissa pakolaistyössä sekä SAT-7 medialähetystyön satelliittien kautta useissa eri maissa, joissa kristinuskoa ei vielä tunneta.

Kerran kuussa lauantaina klo 18 Luolassa, Kaustisen seurakuntakeskuksen alakerrassa.

8.8.  /  5.9.  /  10.10. /  7.11.

K-18 kahvilailtoen mainos, kuvassa raamattu, jossa alleviivauksia ja vieressä kahvikuppi.