Kuvakoosteessa kaksi koululaista, tussilla piirretyt kädet sekä lautapelejä.

Kouluikäiset

Kouluikäiset - seikkailijan seurakunta.

Kerhoissa tutustutaan itseen, toisiin ja seurakuntaan luovaillen, liikkuen ja leikkien

Luolailta on toimintailta Kaustisella

• 3.-7.-luokkalaisille
  • keskiviikkona klo 18-20 kerran kuussa
  • iloista yhteistä tekemistä, toimintapisteitä, iltapalaa ja Raamatun tarinoita
  • seurakuntakeskuksen alakerrassa Luolassa
  • Luolaillat syksyllä 2022: 14.9. / 12.10. / 9.11. / 7.12. / pe 16.12. joulujuhla
  • ohjaajana Minna Lempiälä

Nurkkis-ilta on toimintailta Ullavassa

• alakoululaisille ja seiskoille
  • perjantaina klo 17-19 kerran kuussa
  • iloista yhteistä tekemistä, toimintapisteitä, iltapalaa ja Raamatun tarinoita
  • Ullavan seurakuntakodin Nurkkakämpällä
  • Nurkkis-illat syksyllä 2022: 16.9. / 14.10. / 11.11. / 9.12. / su 18.12. joulujuhla
  • ohjaajana Minna Lempiälä

Pyhäseikkailussa opitaan perusasioita Jeesuksesta, Raamatusta, uskosta ja rukouksesta

Pyhäseikkailu-kirjepyhäkoulu

Voit ladata omalle koneelle ja tulostaa lapselle tehtävät.

Pyhäkouluvuosi 2021:

Pyhäseikkailu-leiri

• on koululaisille tarkoitettu hengellinen viikonloppuleiri
  • pidetään Nuolisen leirikeskuksessa Jylhän kylällä
  • päättyy jumalanpalvelukseen Kaustisella tai Ullavassa
  • järjestetään kerran syyskaudella, kerran kevätkaudella ja kerran kesälomalla 3.-7.-luokkalaisille
  • katso lisää leirit-sivulta

Kouluikäisen kirkkopassin kansikuva, taustalla kaunis päärynäpuu, alareunassa linkki tapahtumakalenteriin.

Kouluikäisen kirkkopassi

Kouluikäinen saa kirkosta mukaan Kirkkopassin. Löydät ne Kaustisen kirkossa lastenpaikalta ja Ullavan kirkossa voit pyytää passin kanttorilta. Passiin kerätään 7 tarraa mistä tahansa kirkossa tai seurakuntatalolla tapahtuvasta tilaisuudesta. Se voi olla jumalanpalvelus, häät, hautajaiset, ristiäiset tai vaikka konsertti. 7 tarraa kerännyt saa valita itselleen pienen lahjan. Tarra haetaan papilta, suntiolta tai kanttorilta tilaisuuden päätteeksi. Passin voi myös aikuinen noukkia mukaan ja antaa vaikka kummilapselle.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta