Kuvakooste askarelevista ja palapeliä tekevistä lapsista sekä värikynistä.

Lapsille ja lapsiperheille

Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. Markus 10:14,16

Jokaisen lapsen elämä on arvokas ja Jumalan antama kallisarvoinen aarre, jota hoitamaan kaikkia kutsutaan. Haasteellinen tehtävämme on pitää lapsista hyvää huolta, kertoa heille rakastavasta Taivaan Isästä ja auttaa heitä tuntemaan hänen läsnäolonsa elämässään.

Seurakunnan toiminta lapsille ja lapsiperheille tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan iloiseen, rakkauden täyteiseen ja pedagogiseen toimintaan. Toiminnan lähtökohtana on kristillinen arvopohja ja kasvatuskumppanuus vanhempien kanssa.

Toimintaa järjestetään vauvoille, taaperoille, kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen. Aloittaessaan rippikoulun lapset siirtyvät nuorten toiminnan piiriin.

Kerhot, pyhäkoulut ja leirit kutsuvat sinua mukaan ihmettelemään elämää yhdessä muiden kanssa.

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon Facebookissa!
Kaustisen ja Ullavan seurakunta

Pyhäseikkailu

Pyhäseikkailu on lasten oma hengellinen ohjelma jumalanpalveluksen saarnan aikana. Pyhäseikkailuja on koululukuvuoden aikana kerran kuussa Kaustisen ja Ullavan kirkoissa. Pyhäseikkailuihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, ihan pienimmät kuitenkin vanhemman kanssa.

Pyhäseikkailussa kutsutaan kaikkia lapsia omaan ohjelmaan. Se voi olla tarinoita, hartauksia tai toimintaa. Lapsi voi tulla ilmoittautumatta vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa kirkkoon ja seikkailun alkaessa ohjaajat kutsuvat lapset omaan tilaan toimimaan. Kaustisen kirkossa Pyhäseikkailu tapahtuu Morsiushuoneessa, Ullavan kirkossa eteisessä tai kirkkopihalla.

Neljä lasta istumassa lattialla.