Kuvakoosteessa nuoria ja kirjainpaloista tehtyjä tekstejä.

Nuoret

Elämä on muutakin kuin kylillä kulkemista, koulutehtäviä ja viimeisimpiä uutuusleffoja. Elämä on nyt, joten tartu kiinni tärkeimpään! Usko Jeesukseen kantaa ja antaa suurenmoisen ilon.

Nuorten toiminta on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Seurakunta haluaa kutsua nuoret elämään todeksi Jumalan rakkautta ja seurakuntayhteyttä yhdessä toisten kanssa. Lisää tietoa nuorten tilaisuuksista, retkistä ja leireistä löydät Instagramista @luolanurkka, näiden nettisivujen tapahtumakalenterista sekä lehtien ilmoituksista.

Seurakuntapuu. Suunnittelijat Oona Mansikkamäki ja Riina Myllymäki.

Nuorten iltatoimintaa

Nuortenilloissa perjantaisin

• on mahdollisuus viettää aikaa kavereiden kanssa pelaillen ja puhellen
  • on yhteinen osallistava raamattuopetus
  • on illan päätteeksi iltalauluja ja isosen iltahartaus
  • ollaan pääasiassa Kaustisella seurakuntakeskuksen alakerrassa Luolassa
  • kerran kuussa kokoonnutaan Ullavassa seurakuntakodin Nurkkakämpällä

Nuortenillan aikataulu:
klo 18-20 Iltapalaa ja ohjelmatonta oloilua
klo 20-21 Raamis (eli raamattuopetus)
klo 21-22 Iltalaulut ja iltahartaus

Instagramissa lisäksi menovinkkejä, musavinkkejä, voimaa Raamatusta ja iltahartauksia,
lisätietoja Instatililtä @luolanurkka

Tulevia nuorten tapahtumia

Jatkumo-leiri kaikille nuorille 22.-23.8.2020 Nuolisessa.
Ilmoittautumiseen pääset tästä. Ilmoittautuminen on auki 19.6.-14.8.

Isoskoulutus aloittaa la 5.9. klo 16 Luolassa
Mukaan kaikki, joita kiinnostaa isosena toimiminen ja kristittynä kasvaminen!
Ei ennakkoilmoittautumista

RuskaGospel 26.9. Ylihärmässä
klo 13 päiväkonsertti: Fresh! ja kls.
klo 15.30 kanavat
klo 17.00 ruoka
klo 19.00 messu kirkossa
klo 20.30 iltakonsertti: Juhani Tikkanen, Park7
molemmat konsertit yhteensä 20€ (ensimmäisen vuoden isosille 10€, ruokailu kaikilta 8€)
Ilmoittautuminen alkusyksyllä tällä sivulla.

Kuka se Jeesus on?

Elämässä tulee vastaan kaikenlaisia kiperiä kysymyksiä. Semmoisia, mistä ei viitsis kertoa ehkä porukoille tai opettajille, eikä ehkä edes parhaallekaan kaverille. Sitä vain miettii itsekseen ja hajottaa päänsä. Vaikka olis tässä sulle parempikin vaihtoehto: tuu seurakuntanuorten toimintaan!

Mistä siellä puhutaan?

Me jutustellaan nuortenilloissa kaikenlaisista elämään liittyvistä jutuista, kuten ystävyyksistä, vanhemmista, unelmista, hyvästä ja pahasta, somesta, kasvukivuista. Joskus puhutaan oikein vakavastikin ja mietitään sitä, kun joutuu menettää jonkun tärkeän asian elämästä. Ja välillä vaaleenpunaisten sydänarskojen läpi kattellaan maailmaa ja puhutaan rakkaudesta. Kaikkea jutellaan sillai, että sun ajatuksilla ja kokemuksilla on merkitystä.

No eikö siellä muuta tehdä?

No sitten välillä aina pelaillaan jotain, niinku biljardia ja lautapelejä, joskus voidaan pelailla ulkonakin hyvällä säällä. Illoissa saa vapaahetkinä hengailla kavereiden kans myös ihan vapaasti ja tutustua uusiin ihmisiin.

Entäs kun mulla ei oo ketään kaveria kenen kans tulla?

Äläs kuule huoli, täältä löytyy kavereita! Aina on joku jonka kanssa hengailla ja nuorisotyöntekijälle voit sanoo, jos haluat pelailla tai puhella jostain. Eli nou hätä. Jos ei kukaan kavereista meinaa lähteä, niin tuu yksinäs - et oo kauan yksinäinen! Moni löytää seurakunnan nuorten toiminnasta ensimmäiset parhaat kaverinsa ihan sattumalta. Vai olisiko sittenkin johdatusta?

Saako siellä syödä mitään?

No johan toki! Joka ilta syödään iltapala (nuortenillassa ohjelman jälkeen) ja omiakin herkkuja saa tuoda kun tarjoaa muillekin.

No onkos se Jumala siellä sitten kans?

Sehän se on kaikkein tärkein. Nuorteniltojen raamattuopetuksissa ja Oloiltojen hartauksissa puhutaan Jumalasta ja siitä kuinka paljon Hän sua rakastaa ja haluaa tutustua suhun paremmin: onhan Hän sinutkin luonu ja näkee sinussa valtavasti hyvää! Luetaan Raamattua ja ihmetellään sitä, mitä Jeesus teki meidän puolesta: kuoli ristillä ja nousi kuolleista, jotta meillä, hei se meinaa että sullakin, olis ikuinen elämä! Tervetuloa mukaan seurakunnan nuorten toimintaan!