Päiväkerhot

Leikin lumoa ja hiljaisuutta

Päiväkerhot ovat kirkon järjestämää kristilliseen arvopohjaan perustuvaa varhaiskasvatusta 3–5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa lapsille kerrotaan turvallisessa ilmapiirissä kristillisen uskon keskeisiä asioita lapsentajuisesti perustuen lähetyskäskyyn ja lasten evankeliumiin. Päiväkerho auttaa myös lasten sosiaalista ja toiminnallista kehitystä.

Kerho tarjoaa lapselle mahdollisuuden päästä mukaan iloiseen, rakkauden täyteiseen ja pedagogiseen toimintaan. Kerhoissa opetellaan hiljentymistä sekä ihmetellään elämän pieniä ja isoja asioita, leikitään, lauletaan, askarrellaan, satuillaan ja opetellaan ryhmätaitoja.

Päiväkerhot kokoontuvat

Päiväkerhojen toimintavuosi kestää syksystä kevääseen. Päiväkerhot kokoontuvat arkisin: 3-vuotiaiden ryhmät kerran viikossa kahden tunnin ajan, 4–5-vuotiaiden ryhmät kerran viikossa kolmen tunnin ajan sekä 3–5-vuotiaiden ryhmät kerran viikossa kahden ja puolen tunnin ajan.

Päiväkerhon päivään kuuluu hartaushetki, laulu- ja leikkituokioita, askartelua tai muita kädentaitoja, satuja, ulkoilua ja vapaata leikkiä – omien eväiden syömistä unohtamatta.

Miten pääsee mukaan?

Kerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Kesken vuoden voi kysyä vapaita paikkoja.

• Päiväkerho (Kaustinen), p. 050 3147 343
  • Kiertävä lastenohjaaja, p. 050 3147 345
  • vastaava lastenohjaaja, p. 050 3147 344

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon Facebookissa!
Kaustisen ja Ullavan seurakunta

Kartongista askarreltu kerhojuna.