Päiväkerhot

Leikin lumoa ja hiljaisuutta

Päiväkerhot ovat kirkon järjestämää kristilliseen arvopohjaan perustuvaa varhaiskasvatusta 3–5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa lapsille kerrotaan turvallisessa ilmapiirissä kristillisen uskon keskeisiä asioita lapsentajuisesti perustuen lähetyskäskyyn ja lasten evankeliumiin. Päiväkerho auttaa myös lasten sosiaalista ja toiminnallista kehitystä.

Kerho tarjoaa lapselle mahdollisuuden päästä mukaan iloiseen, rakkauden täyteiseen ja pedagogiseen toimintaan. Kerhoissa opetellaan hiljentymistä sekä ihmetellään elämän pieniä ja isoja asioita, leikitään, lauletaan, askarrellaan, satuillaan ja opetellaan ryhmätaitoja. 

Päiväkerhot kokoontuvat

Päiväkerhojen toimintavuosi kestää syksystä kevääseen. Päiväkerhot kokoontuvat arkisin: 3-vuotiaiden ryhmä kerran viikossa kahden tunnin ajan, 3-5-vuotiaiden ryhmä kerran viikossa kahden ja puolen tunnin ajan, 4- ja 5-vuotiaiden ryhmä kaksi kertaa viikossa kolmen tunnin ajan. Päiväkerhon päivään kuuluu hartaushetki, laulu- ja leikkituokioita, askartelua tai muita kädentaitoja, satuja, omien eväiden syöntiä, ulkoilua ja vapaata leikkiä. 

Ryhmät kokoontuvat Kaustisen srk-keskuksessa seuraavasti:

3-vuotiaiden ryhmä 

  • Torstaisin klo 10-12

4-5-vuotiaiden ryhmä

  • Tiistaisin ja Torstaisin klo 13-16

Ryhmä Ullavan seurakuntakodilla kokoontuu:

3-5-vuotiaiden ryhmä

  • Keskiviikkoisin klo 9.30-12

Miten pääsee mukaan?

Kerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Kesken vuoden voi kysyä vapaita paikkoja.

  • Päiväkerho (Kaustinen ja Ullava), p. 050 3147 343
  • Vastaava lastenohjaaja, p. 050 3147 344

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa.
Liity joukkoon Facebookissa Kaustisen ja Ullavan seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Instagramissa lastennurkka

Kartongista askarreltu kerhojuna.