Nuolisen leirikeskus

Pläkkisentie 142 , 69600 Kaustinen

Nuolisen leirikeskus.

Nuolisen leirikeskus sijaitsee erämaan rauhassa Nuolisen järven rannalla, Kaustisen Jylhänkylässä. Leirikeskuksen on suunnitellut arkkitehti Airi Kentala, ja se valmistui vuonna 1989. Nuolisen leirikeskukseen kertyy matkaa Kokkolan keskustasta 42 km.

Varaukset:
palveluvastaava, p. 050 3147 572
palvelupäällikkö, p. 050 3147 540

Nuolisen keittiövastaava, p. 050 3147 600

Nuolisen leirikeskus sisältä.

Leirikeskuksen päärakennuksessa on keittiö, ruokailutila, sali, takkahuone, sauna ja suihkutilat. Ruokailutilassa on pöytäpaikkoja 28 ja salissa 32. Salit ja takkatilan yhdistämällä voidaan tilaan kattaa n. 60 pöytäpaikkaa.

Nuolisen leirikeskuksen saunarakennus.

Leirikeskuksen kauniissa pihapiirissä on myös uimaranta, lentopallokenttä, rantasauna ja nuotiopaikka makkaranpaistoa varten. Piha on helppokulkuinen ja päärakennuksessa on pyritty ottamaan saavutettavuustekijät huomioon.

Pöytäkoristeet.

Nuolisen leirikeskus on ihanteellinen paikka pienille perhejuhlille. Viime vuosina suosiossa on ollut pitää leirikeskuksessa häitä, syntymäpäiviä ja sukutapaamisia. Nuolisen leirikeskus on kesäkuun alusta heinäkuun puoliväliin varattu seurakunnan omaan toimintaan, mutta vapaita aikoja huhti-toukokuulle sekä heinä-lokakuulle löytyy runsaasti. Vapaita aikoja voi tiedustella seurakuntayhtymän palvelupäälliköltä, p. 050 3147 540.

Nuolisen leirikeskuksen majoitushuone.

Majoitus

Leirikeskuksessa on kaksi asuntolarakennusta, joissa on kummassakin 1 kpl 3 hh, 1 kpl 5 hh, 3 kpl 4 hh, kokoontumistila ja 2 kpl vessoja. Vuodepaikkoja leirikeskuksessa on yhteensä 40.