Kaustisen ja Ullavan seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

JUMALANPALVELUKSET

SU 25.9. klo 10 Messu Kaustisen kirkossa, Jylhän kylän kirkkopyhä, Tikkakoski, Rannankari, Linnarinne.
Klo 13 Sanajumalanpalvelus Ullavan kirkossa, Tikkakoski, Rannankari, Linnarinne.

SEURAKUNNAN VIIKKO

KAUSTINEN:
MA 26.9. klo 12 SPR:n Verenluovutus srk-keskuksessa.
TI 27.9. HUOM.PÄIVÄ! klo 18 Kauppojen lahjoittamien elintarvikkeiden jakelu srk-keskuksessa.
KE 28.9. klo 11-13 Hyvän päivän lounas Kaustisen srk-keskuksessa. Menu: Riistakäristys, perunamuusi, uunijuurekset ja salaatti. Jälkiruokana puolukkakiisseli kermavaahdolla ja kahvi. Hinnat: aikuiset 8,50,-, 4-11.v 3,- alle 4.v ilmaiseksi. Myynnissä myös pika-arpoja. Lounaiden tuotolla tuetaan lähetys- ja diakoniatyötä. Lounaita on tarjolla noin kerran kuukaudessa. Voit jäädä myös lounashartauteen klo 13. Tervetuloa!
TO 29.9. klo 18 Meiltä maailmalle -ilta srk-keskuksessa, nimikkolähetit Teressa ja Janne Juhaninmäki kertovat Tansaniasta, musiikissa Nisunjyvä, tarjoilua.
PE 30.9. klo 18-20 HURJAT HÄMYILYT! Laulamme yhdessä kauneimpia hengellisiä lauluja Kaustisen kirkossa. Musiikissa Nisunjyvä. Tarjolla keksiä ja mehua.
ULLAVA:
TO 22.9.klo 9-10 Diakonian ilmainen aamupuuro tarjolla Ullavan srk-kodilla, Ventilä. Tervetuloa nauttimaan aamupuuroa ja vaihtamaan kuulumisia. Aamupuuro tarjolla noin kahden viikon välein torstai aamuisin.
TO 29.9.klo 10 Miestenpiiri Ullavan srk-kodilla, Ventilä.

MUSIIKKI

TO 22.9. klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset srk-keskuksessa.
TI 27.9. klo 13 Rahkosen muksukuoro koululla.
KE 28.9. klo 13 Vionojan muksukuoro koululla.
TO 29.9. klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset srk-keskuksessa.

KOULUIKÄISET

TO 22.9. viimeinen ilmoittautumispäivä Pyhäseikkailuleirille, ilm. nettisivujen kautta.

NUORET

PE 23.9. klo 19-22 Nuortenilta Kaustisella Luolassa. Vietetään Tasauspäivää, nyyttärit!

DIAKONIATYÖ

Diakoniavastaanotolle ajanvarauksilla Kaustisella ja Ullavassa. Diakoni Minna Ventilä p. 050 314 7551 tai minna-maaria.ventila@evl.fi

PERHEET

Ti 27.9. klo 10-11.30 Perhepiiri Kaustisen srk-keskuksen päiväkerhotiloissa. Ruokailu.

KASTETTU

Inka Adeliina Kuorikoski.

VIHITTY

Perttu Ensio Viiperi ja Mira Anita Teirikangas.

HAUTAAN SIUNATTU

Harri Aatos Läspä 63 v.