Kaustisen ja Ullavan seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

JUMALANPALVELUKSET

SU 22.5. klo 10 Perhemessu Kaustisen kirkossa, Harju, Wirkkala-Vapaavuori, Lempiälä, Känsälä. Musiikkia Minna ja Jaana Tastula sekä Marjukka Kerttula. Isoisleiri osallistuu.
Klo 13 Perhemessu Ullavan kirkossa, Harju, Rannankari, Känsälä, Lempiälä, muksut, Nurkkis-kerholaiset, isosia. Messun jälkeen kahvit/mehut ja lapsille isosten vetämiä puuhapisteitä puuhapisteitä
TO 26.5. klo 10 Helatorstain Sanajumalanpalvelus Kaustisen kirkossa, Tikkakoski, Rannankari, Känsälä.

SEURAKUNNAN VIIKKO

KAUSTINEN
TO 19.5. klo 18 Raamattu- ja rukouspiiri Kaustisen srk-keskuksessa, Riitta Seppä.
MA 23.5. klo 18 Kauppojen lahjoittamien elintarvikkeiden jakelu srk-keskuksessa.
ULLAVA
TO 19.5. klo 10 Miestenpiirin kevätkauden päätös Nuolisen leirikeskuksessa. Mahdollisuus saunomiseen, tikkakisa, ruokailu, kahvit, musiikkia ja hartaus. Mukana Minna diakoni, Veli-Pekka pappi mukanaan kitara ja hänen ottamia luontokuvia.

MUSIIKKI

TO 26.5. klo 16 KONSERTTI Kaustisen kirkossa, esiintyjinä kirkkokuoro, Kajastus ja Rentukat, myös yhteislaulua. Kolehti Tansanian ja Nepalin hyväksi Lähetysseuran kautta.

LÄHETYSTYÖ

Äitienpäivälounas ja arpajaiset tuottivat lähetykselle 1337 euroa. Kiitokset kaikille osallistuneille!
Japani-kuvanäyttely 23.5. asti nimikkolähetti Mirjam Harjun valokuvista Rahkosen kirjastossa kirjaston aukioloaikoina.

NUORET

PE 20.5. klo 18 Perjantaihartaus Kaustisen kirkossa, Lempiälä, Rannankari, Känsälä.

HAUTAAN SIUNATTU

Raimo Johannes Roos 83 v.