Viestintä

Kokkolan seurakuntayhtymän yhteinen viestintä jakaa tietoa seurakuntien sanomasta, toiminnasta ja hallinnosta. Joka seurakunnalla on lisäksi omia viestintäkanaviaan ja -tapojaan. Seurakunnan viestinnästä vastaa kirkkoherra.

Tärkeimmät yhteiset viestintäkanavat ovat:

Nettisivut

Keväällä 2020 uudistetut nettisivut kertovat viimeisen ja ajantasaisen tiedon niin seurakuntien kuin yhtymän asioista. Anna sivustoista palautetta palautelomakkeella!

Kokkola-lehden seurakuntasivut

Kokkola-lehden aukeama.

Kokkola-lehti on ilmainen kaupunkilehti jaetaan joka kotiin Kokkolassa ja Kaustisella kerran viikossa. Seurakunnan sivut löytyvät lehden loppupuolelta.
Klikkaa Kokkola-lehden mobiiliversioon tästä.

Facebook-sivut

Jokaisella Kokkolan seurakuntayhtymän seurakunnalla on omat Facebook-sivut.

Kokkolan suomalainen seurakunta
Karleby svenska församling
Kaustisen ja Ullavan seurakunta
Kälviän seurakunta
Lohtajan seurakunta
Halsuan seurakunta

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa!

Kokkolan sunnuntaimakasiini klo 10-13 Radio Deissä

Radio Dein logo.

Radio Dein Kokkolan-taajuudella 105,9 / 91,8 MHz kuullaan sunnuntaisin klo 10 suomalaisen ja klo 12 ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalvelus. Niiden välissä lähetetään klo 11.25 kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Hetki kanssasi -ohjelma ja muina sunnuntaina Oulun seurakuntayhtymän tuottama nettipyhäkoulu. Hetki kanssasi -ohjelmia voit kuunnella ilman musiikkia myös täältä.

Videot

Kokkolan seurakuntayhtymän Youtube-kanavalla voit katsoa viestinnän tekemiä videoita. Kirjautumalla Youtubeen voit tilata seurakuntayhtymän kanavan itsellesi ja pääset aina tutustumaan uusimpiin videoihin.

Viestintäyksikössä työskentelee viestintäpäällikkö, kaksi osa-aikaista tiedottajaa ja toimistosihteeri, jonka toimipiste on Kokkolan seurakuntakeskuksen neuvonnassa.
Viestintäyksikön yhteinen sähköpostiosoite on: info.kokkola@evl.fi

Viestitellään!

tiedottaja - informatör

viestintäpäällikkö - informationschef

toimistosihteeri - byråsekreterare

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet Kokkolan suomalainen seurakunta

tiedottaja - informatör

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet

Keski-Pohjanmaan IT-alueen seurakuntien tietosuojavastaava.

Församlingarnas dataskyddsansvarig inom Mellersta-Österbottens IT-område.