Kännykkä ja Raamattu.

Raamattu tutuksi

Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään. (1. kirje Timoteukselle 3:16).

Raamatun sanaa kuulemalla uskomme vahvistuu ja saamme voimia toteuttaa Jumalan tahtoa omassa elämässämme. Raamattupiireissä on mahdollisuus pohtia tärkeitä elämänkysymyksiä ja etsiä Raamatusta niihin vastauksia.

Raamattua lukemisen ja selittämisen tärkeä paikka on jumalanpalvelus
Kotona Raamatun paikka ei ole kaapin kätköissä, vaan "lähellä leivänpaahdinta".

Ullavan seurakuntakodin raamattupiiri kokoontuu kappalaisen Kai Tikkakosken johdolla noin kerran kuukaudessa torstaisin.

Raamattupiiri Salonkylän koululla kokoontuu joka toinen tiistai klo 19. Vastuuhenkilöinä Oili Salo ja Raija Kattilakoski.

Rukouspiiri seurakuntakuntakeskuksessa kokoontuu joka toinen maanantai Riitta Sepän johdolla.

Kaustisen ja Vetelin miesten raamattupiiri kokoontuu vuorotellen Kaustisen seurakuntakeskuksessa ja Vetelin seurakuntatalolla.
Yhteyshenkilö Matti Pajukangas, p. 040 5075 590.