Netissä on tarjolla nuorille ja koululaisille suunnattua keskusteluapua sekä toimintaa

Julkaistu: 24.03.2020

Kirkon keskusteluapua -sivuston kautta pääsee tutustumaan esimerkiksi Kirkon Ristiohjain-pelistriimauskanavalle osoitteessa twitch.tv/ristiohjain, missä kirkon työntekijät pelaavat ja keskustelevat pelaamisesta.
Kirkon keskusteluapua -sivustolta löydät kanavien tarkemmat aukioloajat.

NettiSaapas menee nuorten luo sosiaalisessa mediassa ja kuuntelee, mitä nuorilla on mielen päällä. Etsivää nuorisotyötä verkossa NettiSaappaan toimintamallilla tekevät seurakunnat ja kunnat yhteistyössä. www.saapas.fi

Sekasin-chat on valtakunnallinen keskustelualusta 10–29-vuotiaille, missä voi keskustella mieltä askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Nettitupu on kaikille kouluikäisille tarkoitettu auttamispalvelu verkossa, missä voi niin ikään keskustella mieltä painavista asioista Nettitupun työntekijöiden kanssa. Palveluja koordinoi Nuori kirkko ry.

Klikkaa linkkejä ja osallistu nuorten nettitoimintaan tai keskustele luottamuksellisesti.