Kajastus konsertoi kotikirkossa

Julkaistu: 02.10.2019

Kaustisen kirkossa kajahtavat kolmiääniset laulut, kun lauluryhmä Kajastus konsertoi kotikirkossaan.

Konsertissa kuullaan monipuolisesti hengellisiä kappaleita, joista yksi on Jenni Myllymäen säveltämä ja sanoittama, sekä yksi englanninkielisestä kappaleesta Ilona Teirikankaan ja Minna Lempiälän suomentama versio. Kaikki sovitukset ovat Kajastuksen omia.

Kirkon ovilla voit vapaaehtoisella kolehdilla tukea Kajastuksen levyprojektia.

Kajastus tuo lauluillaan tuoda toivoa ja iloa arjen harmauteen ja toivottomalta tuntuviin tilanteisiin. Lauluja ei vain esitetä, vaan ne eletään. Palautteen mukaan Kajastuksen laulut ovat hoitavia, puhuttelevia ja koskettavia.

Kajastus. Kuva: Aki MyllymäkiLähikuukausina Kajastus konsertoi myös muilla paikkakunnilla ja Lauluryhmä Kajastuksessa laulavat ja soittavat Jenni Myllymäen ja Ilona Teirikankaan lisäksi Marianne Leskinen, Sari Salo ja Anne Kauppinen.

Ilon lähteen luo – lauluryhmä Kajastuksen konsertti
la 5.10. klo 18