Sanan syyspäivät Kaustisella ja Ullavassa

Julkaistu: 11.09.2019

Seurakuntatyön iso rikkaus on yhteistyö eri herätysliikkeiden ja kristillisten järjestöjen kanssa.

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan väki on ideoinut yhteistyössä Kansan Raamattuseuran kanssa sunnuntaille 22.9. tapahtuman Kaiken keskellä ilo, jossa mukana ovat kokkolalaissyntyiset Kaisa ja Timo Tuikkanen.
Sanaa ja musiikkia on tarjolla niin messussa Kaustisen kirkossa kello 10, kuin lounaan jälkeisessä päivätilaisuudessa seurakuntakeskuksessa.
Sunnuntaina ei ole messua Ullavassa, joten toivomme myös sieltä väkeä yhteiseen tapahtumaan.

Sanan syyspäivän "etkot" pidetään Ullavan seurakuntakodilla lauantaina 21.9. klo 13 seurojen merkeissä. Tervetuloa tapahtumaan myös naapuriseurakunnista!

Kansan Raamattuseuran Kaisa ja Timo Tuikkanen vierailevat Sanan syyspäivillä lauantaina 22.9. Kaustisella.Sanan syyspäivät
la-su 21.-22.9.
Kaustinen ja Ullava