Uutiset

Kokkolalaisen Maksetut Viulut -yhtyeen levynjulkaisukonsertti vapunpäivänä!

Julkaistu: 17.04.2019

Kokkolalainen Maksetut Viulut -yhtye juhlii kolmannen levynsä "Kolmas" julkaisua soittamalla konsertin Kokkolan Vanhalla Tullipakkahuoneella ke 1.5. klo 18!

Ystävykset halusivat vain jamitella keskenään, mutta yleisö oli toista mieltä. Ilo tarttui kuulijoihin, jotka alkoivat vaatia levyjä ja konsertteja. Nyt Maksetut Viulut on yksi Suomen rakastetuimmista hengellisistä yhtyiestä, joka julkaisee tänä keväänä kolmannen studioalbuminsa.

Viisihenkinen folk pop -yhtye tunnetaan omaleimaisesta soinnistaan ja pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtyeen jäsenet ovat ennakkoluulottomia hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja taitavia laulunkirjoittajia. Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisenmukaansatempaavia ja niistä nauttivat kaikenikäiset kuulijat. Yhtye esiintyy niin kirkoissa, konserttisaleissa kuin televisiossakin ja heidän musiikkinsa on tuttua myös radioaalloilta.

Maksetut Viulut levynjulkaisukonsertti Kokkolan Vanhalla Tullipakkahuoneella 1.5. klo 18. Liput ovelta 10€. Opiskelijat 5€, koululaiset 3€ ja alle kouluikäiset 0€. Konsertin järjestää Maksetut Viulut ry ja Puisto Live

 Viralliset nettisivut: https://www.maksetutviulut.fi/
"Sä annat käden" -musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=jirS1eKmGjw
Facebook: https://www.facebook.com/maksetutviulut/

Maksetut viulut -yhtyeen jäsenet ovat:
Henna-Maria Harju: laulu, viulu ja mandoliini
Tuuli Malve: laulu ja viulu
Ossi Mäki-Reini: laulu, kitara ja perkussiot
Neea Lamminmäki: harmooni ja laulu
Sirpa Luoma: rummut, perkussiot, viulu ja laulu