Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat Kannuksessa 6.-8.9.

Julkaistu: 15.08.2019

Kannuksessa järjestetään 6.-8.9. Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat. Juhlille odotetaan noin 1000 vierasta koko Oulun hiippakunnan alueelta. Juhlan nimi on Hyvällä tuulella.

Juhlaohjelmassa on kirkkomme tekemän lähetystyön lisäksi esillä luonto ja liikunta. Musiikkia on luvassa paljon, ja muutenkin on tavoitteena tehdä koko kansan juhlat.

Järjestäjinä ovat Kannuksen seurakunta, Oulun hiippakunta sekä Kokkolan rovastikunta ja yhteistyökumppaneina evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestöt. Juhlajärjestelyissä on mukana runsaasti vapaaehtoisia.

Tapahtuman käsiohjelmassa kerrotaan tapahtuman sisällöistä.
Lisää tietoa päivittyy jatkuvasti myös lähetysjuhlien nettisivulle.

Ilmainen kuljetus juhlille

Kokkolan rovastikunta järjestää ilmaisen yhteiskuljetuksen lähetysjuhlille lauantaina 7.9.

Reitti ja aikataulu:

• 8.30 Kokkolan kirkko (Läntinen Kirkkokatu 17)
• 8.50 Kälviän seurakuntakoti (Kälviäntie 22)
• 9.05 Marinkaisen Veikontori (Sysimetsäntie 4)
• 9.20 Lohtajan seurakulma (Lohtajantie 6 A)
• 9.45 Kannuksen KitinVapari (Liikuntatie 2)

Paluukyyti Kannuksesta piispanmessun jälkeen, noin klo 19.30

Ilmoittaudu kyytiin 29.8. mennessä Lähetyssopessa olevaan listaan, seurakunnan neuvontaan p. 06 8296 111 tai sähköpostiin

Tapahtumapaikkana on pääasiassa vapaa-aikakeskus KitinVapari. Ostokset Hyvän tuulen ravintolassa, Lähetystorilla
ja Lähetyskahvilassa ovat omakustanteisia. Ruokalippuja voi ostaa infosta pankkikortilla, muualla maksetaan käteisellä. Myös KitinVaparin kahvio on auki.

Lisätietoja:
lähetyssihteeri Miia Kallio p. 050 3147 307 ja diakoniatyöntekijä Johanna Rönnkvist p. 050 3147 300