Hei lapsi, piirrä Suomesta nepalilaiselle koululaiselle!

Julkaistu: 10.10.2018

Tule mukaan jakamaan iloa maailmalle!

Kaustisen ja Ullavan seurakunta toimittaa terveisiä Suomesta nepalilaisiin kouluihin, joista yksi on suuri kuurojen koulu.
Nuorisotyönohjaaja Minna Varila haastaa lapsia piirtämään.

- Piirrä kuvia Suomesta, vuodenajoista, lasten koulupäivästä, harrastuksista, luonnosta ja eläimistä, mistä vain.

- Kirjoita itse tai vanhemman/isosisaruksen kanssa taakse englanninkielinen kirje vastaanottajalle. Laita mukaan etunimesi ja ikäsi - se lapsia aina kiinnostaa.

- Laita piirustus kirjekuoreen ja päälle teksti Terveisiä Nepaliin. Käy pudottamassa kirje seurakunnan postilaatikkoon Kaustisella tai tuo se suoraan kirkkoherranvirvirastoon.

Mitä haluaisit kertoa Suomesta nepalilaisille lapsille? Piirrä heille kuvia Suomesta ja liitä mukaan kirje. Toimita ne kuoressa Kaustisen kirkkoherranvirastoon.Piirustukset tulee toimittaa kirkkoherranvirastoon viimeistään torstaina 25. lokakuuta. Sieltä ne lentävät kohti Nepalia.

Välähdyksiä nepalilaiseen arkeen puolestaan tarjoaa lähetystyöntekijä Kirsti Kirjavaisen valokuvanäyttely, joka on avoinna Kaustisen kirjastossa 25.10. saakka.