Club For Five Kaustisella

Julkaistu: 13.03.2018

Club For Five - Hiljainen hetki on akustisen laulumusiikin hetki, jossa kuulijalle tarjotaan mahdollisuus rauhoittua ja hiljentyä.
Esitettävä musiikki sisältää virsiä ja tuttuja hengellisiä lauluja, muun muassa Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, Jeesuksesta laulan sekä oudompaakin laulumusiikkia. Ohjelmiston keskeisiä tunnelmia ovat hiljentyminen, sekä rauhan ja toivon näkökulma.

Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-,
pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five!
Vaikka lavalla ei näy soittimia, voi Club For Five’n konsertissa kuulla kaikkea sähkökitaroista rumpusooloihin. Yhtye ei kuitenkaan tyydy pelkkään soittimien imitointiin, vaan kaikki yhdistyy saumattomasti taitavaan yhtyelauluun ja musiikilla leikittelyyn viiden laulajan voimin.

Konsertin ohjelmat maksavat 20 euroa ja osa tuotosta ohjataan oman seurakunnan vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen.

Club For Five’n muodostavat Maija Sariola, Susanna Lukkarinen,

Hiljainen hetki