Ja tapahtui niinä päivinä...

Julkaistu: 30.11.2017

Näillä sanoilla alkava jouluevankeliumi taustoittaa Mestarin Naiset -musiikkidraamaa.
Katsoja johdatellaan Raamatun evankeliumin tapahtumiin keskelle Jerusalemin pääsiäisjuhlaa. Aasilla ratsastavaa miestä seurannut kansa on haltioissaan löytämästään Messiaasta. Uskonnolliset johtajat eivät ole niin haltioissaan; kansanjoukon innostus ja Messias-odotusten toteutuminen tietää ongelmia fariseuksille.

Tuttua kertomusta kerrotaan harvemmin kuultujen Raamatun henkilöiden äänillä: Jeesuksen äidin ystävän, Joosefin, paimenten ja idän tähtientulkitsijoiden ajatuksin kuljetaan tilanteeseen, josta Mestarin Naiset -draama alkaa. Noin tunnin mittainen esitys (ei väliaikaa) on sovitettu kirkkovuoden ajan kohtaan ja sopii jouluvalmistelujen keskelle hiljentämään meidät ihmeen äärelle.
Rahkosen Monitoimitalon juhlasalissa nähtävä esitys on osa Ullavan kirkon käyttöönottojuhlaa.

Ensi-ilta on la 2.12.klo 19 ja muut esitykset su 3.12. klo 18, pe 8.12. klo 18 ja su 10.12. klo 15.
Liput 10 e. Ennakkotilaukset: p. 050 5671 024/Tanja Linnarinne.