Kajastus tuo valoa syksyyn

Julkaistu: 02.11.2017

Syksyn pimeyden keskellä Kaustisen kirkossa kuullaan lauluryhmä Kajastuksen konsertti.

Konsertin ohjelmisto koostuu lauluryhmän vuosien varrella laulamista kauneimmista suosikkilauluista. Laulut kertovat eletystä elämästä, Jeesuksen rakkaudesta ja uskosta, joka pitää yllä toivoa silloinkin, kun ulkonaisesti kaikki näyttää toivottomalta.

Konsertin laulut ovat monen eri säveltäjän tuotantoa, ja kuullaanpa illan aikana yksi uudelleen sovitettu virsikin. Osa laulujen alkuperäisversioista on englanninkielisiä, mutta kaikki laulut lauletaan suomeksi.

- Pimeä syksy on mainio aika toteuttaa konsertti, joka on kytenyt mielissämme pitkään, Ilona Teirikangas kertoo.

- Haluamme nyt toteuttaa vuosien varrella laulamistamme lauluista isomman kokonaisuuden. Olemme usein palvelleet jumalanpalveluksissa ja muissa hengellisissä tilaisuuksissa, nyt suosikkilaulumme pääsevät hieman eritavalla esiin.

Konsertin jälkeen on ovilla mahdollisuus jättää vapaaehtoinen kolehtiraha, joka menee paikallisten vähävaraisten tukemiseen seurakunnan diakoniatyön kautta. Konsertin nimellä Taivas koskettaa lauluryhmä Kajastus haluaa muistuttaa siitä, että Jumalan Pyhän Hengen kosketus eheyttää ja parantaa ihmistä sekä antaa uutta voimaa. Hengellisessä musiikissa on aina hoitava puolensa. Se muistuttaa meitä siitä, mihin elämässä huomio tulee kiinnittää - ei vaikeuksiin, vaan siihen, kuinka Jumala antaa eväät selviytyä niiden yli.

Kajastuksen konsertti su 5.11. klo 18 Kaustisen kirkossa.

Kajastuksen konsertissa esiintyvät Jenni Myllymäki, Marianne Leskinen, Ilona Teirikangas, Sari Salo ja Anne Kauppinen. Kuva: Aki Myllymäki