Kaustisen Aittakahvilasta tukea urheilulähetystyölle

Julkaistu: 27.09.2017

Kesä 2017 Kaustisen ja Ullavan seurakunnan Aitta-kahvilassa tuotti mukavat 1289,87 euroa urheilu- lähetystyölle Mongoliassa, kertoo nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri Minna Varila.

Urheilulähetystyö on uusi lähetystyön muoto, jossa lapsia, nuoria ja aikuisia tavoitetaan urheiluharrastuksen parissa. Samalla he saavat kuulla elämänsä parhaan uutisen, evankeliumin, Minna Varila kertoo. Toiminnassa tuetaan lisäksi terveyttä sekä sosiaalisten taitojen kehittymistä ja säilymistä. Samalla estetään syrjäytymistä.

Urheilulähetystyöntekijä Niko Ijäs oli innoissaan tuotosta. Raha käytetään Mongoliassa lähinnä maaseutualueilla seurakuntien omien pelikenttien rakentamiseen ja ylläpitämiseen, varusteiden hankkimiseen, salimaksuihin sekä eri ryhmille suunnattujen leirien järjestämiseen. - Seurakunta kiittää kaikkia Aittakahvilan vapaaehtoisia ja kahvittelijoita. Tänäkin vuonna parannettiin maailmaa pieni pala kerrallaan, Minna Varila sanoo.