Varhaisnuoret (7-13 vuotiaat)

"Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta!"
- varhaisnuorten seurakunta

Seurakunnan säännöllistä ja epäsäännöllistä toimintaa varhaisnuorille

Muksukuorot
Alakouluikäisille Kaustisella seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 16-16.45 ja
Ullavassa Rahkosen koululla torstaisin klo 15-15.45.

Pyhäseikkailu-jumalanpalvelukset
Kerran kuussa pidetään Pyhäseikkailu-jumalanpalvelus Ullavan kirkossa sekä ullavalaisille että kaustislaisille lapsille. Messun aikana on alakoululaisille omaa ohjelmaa ja pienet palkinnot. Lapsi voi tulla ilmoittautumatta vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa, tarkemmat päivät kirkollisissa ilmoituksissa.

Luolakerho KAUSTINEN
Torstaisin Kaustisella Luolassa (seurakuntakeskuksen alakerta) 4-7 luokkalaisille klo 15-17. Ohjaajina ysiluokkalaiset Milla Järvelä ja Jenny Kirjava.

Könsyn varkkiskerho KAUSTINEN
Torstaisin Köyhäjoen Mäntymajalla 3-7 luokkalaisille klo 17-18, ohjaajina ysiluokkalaiset Amanda ja Iida Pajukangas. Pelejä ja leikkejä, joskus askartelua, kerhon lopuksi hiljennytään hartauteen.

Tarinakerho ULLAVA
Torstaisin Ullavan seurakuntakodilla 1-6 luokkalaisille klo 18-19. Talven aikana kerhossa kirjoitetaan ja kuvitetaan yhdessä tarina. Myös pelejä, askartelua, taiteilua ja ulkoilua. Ohjaajana Salla Kortetmaa.

Äijäkerho ULLAVA
Kerhon ohjaajat eivät valitettavasti enää voi pitää kerhoa. Jos sinua kiinnostaisi Äijäkerhon ohjaaminen, ota yhteyttä seurakunnan työntekijään.

Kirjepyhäkoulu ULLAVA
Pyhäseikkailu on kirjepyhäkoulu, joka on tarkoitettu Ullavan alakoululaisille. Nuorisotyönohjaaja on jakanut tänä syksynä kaikille alakoululaisille lapsille ensimmäiset kirjeet koululle ja vanhemmat voivat nyt milloin tahansa ilmoittaa lapsen Pyhäseikkailuun. Jos ilmoittautuminen Pyhäseikkailuun on mennyt ohi korvien, niin edelleen ehtii mukaan. Ilmoita lapsen nimi ja osoite Miimu-nuorisotyöntekijälle, puh. 050 3147 348. Jatkossa kirjeet tulevat suoraan kotiin. Kirjeissä Pietu-pojan terveiset, sekä tehtäviä omaksi iloksi.

Lisäksi seurakunnan varhaisnuorille järjestetään:
• kesäleirejä 6-13-vuotiaille
• kymppisynttärit kaikille 10-vuotiaille Kaustisen evankelisella opistolla
• kaikkien alakoulujen kautta Koulujen kauneimmat joululaulut ennen joulua ja Koulukinkerit keväällä.

Varila Minna

Nuorisotyönohjaaja, Lähetyssihteeri