Varhaisnuoret (7-13 vuotiaat)

"Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta!"
- varhaisnuorten seurakunta

Pyhäseikkailu-jumalanpalvelukset keväällä 2020
Sunnuntaisin 19.1., su 16.2., su 22.3., su 5.4. ja su 17.5.
Kaustisen kirkossa klo 10 ja Ullavan kirkossa klo 13.

Noin kerran kuussa pidetään Pyhäseikkailu-jumalanpalveluksia. Pyhäseikkailuihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, ihan pienimmät kuitenkin vanhemman kanssa.

Pyhäseikkailu-jumalanpalveluksen aikana on alakoululaisille omaa ohjelmaa tarinana, hartauden tai toiminnan muodossa. Lapsi voi tulla ilmoittautumatta vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa kirkkoon ja seikkailun alkaessa ohjaajat kutsuvat lapset omaan tilaan toimimaan. Kaustisen kirkossa Pyhäseikkailu tapahtuu Morsiushuoneessa, Ullavan kirkossa eteisessä tai kirkkopihalla.

SÄÄNNÖLLISET KERHOT, AJAT JA OHJAAJAT:

Muksukuorot  KAUSTINEN JA ULLAVA
Vuoroviikoin Kaustisella ja Ullavassa alakoululaisille, tarkemmat ajat ja paikat tapahtumakalenterissa!

Luolakerho 5-7 KAUSTINEN
Torstaisin klo 17-18 Luolassa Kaustisen seurakuntakeskuksen alakerrassa. Kerho on tarkoitettu 5-7 luokkalaisille. Kerhossa kädentaitoja, pelailua, visailua ja leipomista, joskus musisointia. Ohjaajana Milla Järvelä.

Könsyn varkkiskerho KAUSTINEN
Torstaisin klo 17-18 Mäntymajalla kaikille alakoululaisille ja seiskoille. Kerhossa pelataan ja leikitään ja lopuksi kokoonnutaan hartauteen. Ohjaajina Lotta Pajukangas ja Alisa Pajukangas.

Pelikerho 4-7 ULLAVA
Kerran kuukaudessa keskiviikkoisin Ullavan seurakuntakodin Nurkkakämpällä 4-7 luokkalaisille. Seuraavat kerrat:
22.1. klo 17-19
19.2. klo 18-20
18.3. klo 18-20
15.4. klo 18-20
13.5. klo 17-19

Ohjaajina Minna Lempiälä ja Theresa Biskop

Lisäksi seurakunnan varhaisnuorille järjestetään:
• Donkkis Big Night- toimintailtoja yhdessä Kansanlähetyksen kanssa
• kesäleirejä 6-13-vuotiaille