Varhaisnuoret (7-13 vuotiaat)

"Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta!"
- varhaisnuorten seurakunta

Pyhäseikkailu-jumalanpalvelukset syksyllä 2019
Sunnuntaisin 1.9., su 6.10., su 10.11. ja su 15.12.
Kaustisen kirkossa klo 10 ja Ullavan kirkossa klo 13.

Noin kerran kuussa pidetään Pyhäseikkailu-jumalanpalveluksia. Pyhäseikkailuihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, ihan pienimmät kuitenkin vanhemman kanssa.

Pyhäseikkailu-jumalanpalveluksen aikana on alakoululaisille omaa ohjelmaa tarinana, hartauden tai toiminnan muodossa. Lapsi voi tulla ilmoittautumatta vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa kirkkoon ja seikkailun alkaessa ohjaajat kutsuvat lapset omaan tilaan toimimaan. Kaustisen kirkossa Pyhäseikkailu tapahtuu Morsiushuoneessa, Ullavan kirkossa eteisessä tai kirkkopihalla.

Pyhäseikkailu-kirjepyhäkoulu KOKO SEURAKUNTA
Pyhäseikkailu- kirjepyhäkoulu on tarkoitettu kaikille alakoululaisille. Ullavassa kirjepyhäkoulun kirjeet jaetaan kaikille koululaisille kerran kuussa. Myös kaustisilaiset vanhemmat voivat ilmoittaa lapsen milloin tahansa kirjepyhäkouluun: Ilmoita lapsen nimi ja osoite viestillä nuorisotyöntekijälle, puh. 050 3147 348. Jatkossa kirjeet tulevat suoraan kotiin. Kirjeissä Pietu-pojan terveiset, sekä tehtäviä omaksi iloksi.

SÄÄNNÖLLISET KERHOT, AJAT JA OHJAAJAT:

Muksukuorot  KAUSTINEN JA ULLAVA
Vuoroviikoin Kaustisella ja Ullavassa alakoululaisille, tarkemmat ajat ja paikat tapahtumakalenterissa!

Luolakerho 1-4 KAUSTINEN
Keskiviikkoisin klo 16-17 Luolassa Kaustisen seurakuntakeskuksen alakerrassa. Kerho on tarkoitettu 1-4 luokkalaisille. Kerhossa askartelua, kisailua, leikkejä ja leipomista, joskus musisointia. Ohjaajana Tiia Ahlholm.

Luolakerho 5-7 KAUSTINEN
Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Luolassa Kaustisen seurakuntakeskuksen alakerrassa. Kerho on tarkoitettu 5-7 luokkalaisille. Kerhossa kädentaitoja, pelailua, visailua ja leipomista, joskus musisointia. Ohjaajana Milla Järvelä.

Könsyn varkkiskerho KAUSTINEN
Torstaisin klo 17-18 Mäntymajalla kaikille alakoululaisille ja seiskoille. Kerhossa pelataan ja leikitään ja lopuksi kokoonnutaan hartauteen. Ohjaajina Lotta Pajukangas ja Alisa Pajukangas.

Peli&leffailta ULLAVA
Kerran kuukaudessa Ullavan seurakuntakodin Nurkkakämpällä 4-7 luokkalaisille. Seuraavat kerrat 6.11. ja 4.12. klo 17-19.

Lisäksi seurakunnan varhaisnuorille järjestetään:
• Donkkis Big Night- toimintailtoja yhdessä Kansanlähetyksen kanssa
• kesäleirejä 6-13-vuotiaille