Varhaisnuoret (7-13 vuotiaat)

"Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta!"
- varhaisnuorten seurakunta

Seurakunnan säännöllistä ja epäsäännöllistä toimintaa varhaisnuorille.
Mukaan ryhmiin voit tulla milloin vain!

Muksukuorot  alakoululaisille
Kaustisen Muksukuoro seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 16-17.
Vionojan Muksukuoro Vionojan koululla torstaisin klo 13.00-13.30 ja
Rahkosen Muksukuoro Rahkosen koululla torstaisin klo 14.15-15.00

Luolakerho 1-3 KAUSTINEN
Torstaisin Kaustisella Luolassa (seurakuntakeskuksen alakerta) 1-3 luokkalaisille tytöille ja pojille klo 16-17. Ohjaajina ysiluokkalainen Tiia Ahlholm. Kerhossa pelailua, kisailua ja visailua tai vaikka vain elämän juttujen miettimistä ja hyvällä säällä voidaan olla ulkona. Kerhon lopuksi on hartaus.

Luolakerho 4-7 KAUSTINEN
Torstaisin Kaustisella Luolassa (seurakuntakeskuksen alakerta) 4-7 luokkalaisille tytöille ja pojille klo 17-18.30. Ohjaajina opiskelijat Milla Järvelä ja Jenny Kirjava. Kerhossa pelailua, kisailua ja visailua tai vaikka vain elämän juttujen miettimistä ja hyvällä säällä voidaan olla ulkona. Kerhon lopuksi hartaus.

Könsyn varkkiskerho KAUSTINEN
Torstaisin Mäntymajalla 3-6 luokkalaisille klo 17-18, ohjaajina Henna Kykyri ja Tea Vasalampi.

Tyttökerho ULLAVA
Tyttökerhon päivä muuttuu!
Viikosta 41 alkaen tyttökerhoa pidetään keskiviikkoisin klo 18-19 Ullavan seurakuntakodilla Nurkkakämpällä ja nyt saavat kerhoon tulla kaikki alakoululaiset tytöt. Kerhossa tutustutaan tyttöyteen, taiteillaan, tarinoidaan, liikutaan ja leikitään, sekä tutustutaan lähetystyöhön ja sitä kautta eri maiden kulttuureihin. Ohjaajana isonen Theresa Biskop.

Kirjepyhäkoulu KOKO SEURAKUNTA
Pyhäseikkailu on kirjepyhäkoulu, joka on tarkoitettu kaikille alakoululaisille. Vanhemmat voivat milloin tahansa ilmoittaa lapsen Pyhäseikkailuun. Ilmoita lapsen nimi ja osoite viestillä nuorisotyöntekijälle, puh. 050 3147 348. Jatkossa kirjeet tulevat suoraan kotiin. Kirjeissä Pietu-pojan terveiset, sekä tehtäviä omaksi iloksi.

Pyhäseikkailu-jumalanpalvelukset 23.9., 28.10. ja 2.12. klo 13 Ullavan kirkko
Kerran kuussa pidetään Pyhäseikkailu-jumalanpalvelus Ullavan kirkossa sekä ullavalaisille että kaustislaisille lapsille. Messun aikana on alakoululaisille omaa ohjelmaa ja pienet palkinnot. Lapsi voi tulla ilmoittautumatta vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa.

Lisäksi seurakunnan varhaisnuorille järjestetään:
• kesäleirejä 6-13-vuotiaille
• kymppisynttärit kaikille 10-vuotiaille Kaustisen evankelisella opistolla
• kaikkien alakoulujen kautta Koulujen kauneimmat joululaulut ennen joulua ja Koulukinkerit keväällä.

Varila Minna

Nuorisotyönohjaaja, Lähetyssihteeri