Varhaisnuoret (7-13 vuotiaat)

"Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta!"
- varhaisnuorten seurakunta

Seurakunnan säännöllistä ja epäsäännöllistä toimintaa varhaisnuorille

Muksukuorot
Alakouluikäisille Kaustisella seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 16 ja
Ullavassa Rahkosen koululla torstaisin klo 14.15.

Luolakerho 1-3 KAUSTINEN alkaa 6.9.
Torstaisin Kaustisella Luolassa (seurakuntakeskuksen alakerta) 1-3 luokkalaisille tytöille ja pojille klo 16-17. Ohjaajina ysiluokkalainen Tiia Ahlholm. Kerhossa pelailua, kisailua ja visailua tai vaikka vain elämän juttujen miettimistä ja hyvällä säällä voidaan olla ulkona. Kerhon lopuksi on hartaus.

Luolakerho 4-7 KAUSTINEN alkaa 6.9.
Torstaisin Kaustisella Luolassa (seurakuntakeskuksen alakerta) 4-7 luokkalaisille tytöille ja pojille klo 17-18.30. Ohjaajina opiskelijat Milla Järvelä ja Jenny Kirjava. Kerhossa pelailua, kisailua ja visailua tai vaikka vain elämän juttujen miettimistä ja hyvällä säällä voidaan olla ulkona. Kerhon lopuksi hartaus.

Könsyn varkkiskerho KAUSTINEN
Etsii kerhonohjaajaa lukuvuodelle 2018-2019. Olisitko se sinä? Ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan 050 3147 348.

Tyttökerho ULLAVA alkaa 7.9.
Perjantaisin Ullavan seurakuntakodilla Nurkkakämpällä 3-7 luokkalaisille tytöille klo 17-18. Kerhossa tutustutaan tyttöyteen, taiteillaan, tarinoidaan, liikutaan ja leikitään, sekä tutustutaan lähetystyöhön ja sitä kautta eri maiden kulttuureihin. Ohjaajana nuorisotyönohjaaja Minna Varila

Kirjepyhäkoulu ULLAVA eka kirje jaetaan koulujen kautta elokuussa
Pyhäseikkailu on kirjepyhäkoulu, joka on tarkoitettu Ullavan alakoululaisille. Nuorisotyönohjaaja jakaa joka syksyn ja kevään alussa kaikille alakoululaisille lapsille ensimmäiset kirjeet koululle ja vanhemmat voivat milloin tahansa ilmoittaa lapsen Pyhäseikkailuun. Jos ilmoittautuminen Pyhäseikkailuun on mennyt ohi silmien, niin edelleen ehtii mukaan. Ilmoita lapsen nimi ja osoite viestillä nuorisotyöntekijälle, puh. 050 3147 348. Jatkossa kirjeet tulevat suoraan kotiin. Kirjeissä Pietu-pojan terveiset, sekä tehtäviä omaksi iloksi.

Pyhäseikkailu-jumalanpalvelukset 23.9., 28.10. ja 2.12. klo 13 Ullavan kirkko
Kerran kuussa pidetään Pyhäseikkailu-jumalanpalvelus Ullavan kirkossa sekä ullavalaisille että kaustislaisille lapsille. Messun aikana on alakoululaisille omaa ohjelmaa ja pienet palkinnot. Lapsi voi tulla ilmoittautumatta vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa.

Lisäksi seurakunnan varhaisnuorille järjestetään:
• kesäleirejä 6-13-vuotiaille
• kymppisynttärit kaikille 10-vuotiaille Kaustisen evankelisella opistolla
• kaikkien alakoulujen kautta Koulujen kauneimmat joululaulut ennen joulua ja Koulukinkerit keväällä.

Varila Minna

Nuorisotyönohjaaja, Lähetyssihteeri