Varhaisnuoret (7-13 vuotiaat)

"Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta!"
- varhaisnuorten seurakunta

Tulossa tapahtuma kouluikäisille:

Donkkis Big Night - toimintailta 1-6 luokkalaisille

Torstaina 21.2.2019 klo 18-20 Kaustisen seurakuntakeskuksessa kaikille alakoululaisille. Illassa raamattuopetus, nyyttärit ja iltapala, toimintarasteja, nukketeatteria ja yhteislaulua sekä pieniä palkintoja. Aikuisille kohtaamispaikka tilaisuuden ajan kahvin kera. Alle kouluikäiset voivat osallistua aikuisen kanssa.

Varhaisnuorten säännölliset kerhot:

Muksukuorot  alakoululaisille
Vionojan Muksukuoro Vionojan koululla torstaisin klo 13.00-13.30 ja
Rahkosen Muksukuoro Rahkosen koululla torstaisin klo 14.15-15.00

HUOM! Luolakerhojen päivät ja ajat muuttuvat hiihtoloman jälkeen, tässä uudet ajat:

Luolakerho 1-3 KAUSTINEN
Keskiviikkoisin Kaustisella Luolassa (seurakuntakeskuksen alakerta) 1-3 luokkalaisille tytöille ja pojille klo 16-17. Ohjaajina ysiluokkalainen Tiia Ahlholm. Kerhossa pelailua, kisailua ja visailua tai vaikka vain elämän juttujen miettimistä ja hyvällä säällä voidaan olla ulkona. Kerhon lopuksi on hartaus.

Luolakerho 4-7 KAUSTINEN
Maanantaisin Kaustisella Luolassa (seurakuntakeskuksen alakerta) 4-7 luokkalaisille tytöille ja pojille klo 17-18.30. Ohjaajina opiskelijat Milla Järvelä ja Jenny Kirjava. Kerhossa pelailua, kisailua ja visailua tai vaikka vain elämän juttujen miettimistä ja hyvällä säällä voidaan olla ulkona. Kerhon lopuksi hartaus.

Könsyn varkkiskerho KAUSTINEN
Torstaisin Mäntymajalla 3-6 luokkalaisille klo 17-18.30, ohjaajina Henna Kykyri ja Eemeli Myllymäki.

Tyttökerho ULLAVA
Keskiviikkoisin klo 18-19 Ullavan seurakuntakodilla Nurkkakämpällä 1-6 luokkalaisille. Kerhossa tutustutaan tyttöyteen, taiteillaan, tarinoidaan, liikutaan ja leikitään, sekä tutustutaan lähetystyöhön ja sitä kautta eri maiden kulttuureihin. Ohjaajana isonen Theresa Biskop.

Kirjepyhäkoulu KOKO SEURAKUNTA
Pyhäseikkailu on kirjepyhäkoulu, joka on tarkoitettu kaikille alakoululaisille. Vanhemmat voivat milloin tahansa ilmoittaa lapsen Pyhäseikkailuun. Ilmoita lapsen nimi ja osoite viestillä nuorisotyöntekijälle, puh. 050 3147 348. Jatkossa kirjeet tulevat suoraan kotiin. Kirjeissä Pietu-pojan terveiset, sekä tehtäviä omaksi iloksi.

Pyhäseikkailu-jumalanpalvelukset
Ullavan kirkossa/seurakuntakodilla su 13.1., 17.2., 10.3. ja 14.4. ja 12.5.
Kaustisen kirkossa su 13.1., 17.2. (kevään muut päivät kirkollisissa ilmoituksissa)

Noin kerran kuussa pidetään Pyhäseikkailu-jumalanpalveluksia molemmissa kirkoissa tai toisessa kirkoistamme. Pyhäseikkailuihin ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, ihan pienimmät kuitenkin vanhemman kanssa.

Messun aikana on alakoululaisille omaa ohjelmaa tarinana, hartauden tai toiminnan muodossa. Lapsi voi tulla ilmoittautumatta vanhemman, isovanhemman tai vaikka kummin kanssa kirkkoon ja seikkailun alkaessa lastenohjaajat kutsuvat lapset omaan tilaan toimimaan. Kaustisen kirkossa Pyhäseikkailu tapahtuu Morsiushuoneessa, Ullavan kirkossa eteisessä.

Lisäksi seurakunnan varhaisnuorille järjestetään:
• kesäleirejä 6-13-vuotiaille
• kymppisynttärit kaikille 10-vuotiaille Kaustisen evankelisella opistolla