Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuoret aikuiset

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja. Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan; toimintaa lähes ja yli 18-vuotiaille nuorille Kaustisen ja Ullavan lähimaastossa.

Opiskelijaillat

Tervetuloa mukaan kaikki paikkakunnalla tai lähialueella opiskelevat nuoret ja nuoret aikuiset. Levähdyspaikka, jutustelua, lauleskelua, tutustumista, nyyttikestit ja iltahartaus. Vastuuhenkilönä musiikkilukion opiskelijoita. Eli kamut kainaloon ja Luolalle!

Tiistaisin klo 19.30-21 Luolassa (huom! muuttunut päivä)

Nuorteniltatiimi

Koostuu täysi-ikäisistä nuorista, jotka kokevat olevansa jo vähän liian vanhoja nuorteniltoihin, mutta mukavaa olisi silti olla mukana jotenkin. Tiimiläiset ottavat vuorotellen vastuun seurakunnan nuortenillan järjestämisestä. Illasta saa tehdä oman näköisen käyttämällä omia mielenkiinnon kohteita ja taitoja lähtökohtana.

Vuoden toiminnassa mukana ollut saa työtodistuksen ja todistuksen apuohjaaja-kurssin suorittamisesta. Toiminnassa saa olla mukana niin pitkään kuin haluaa ja siihen voivat tulla mukaan milloin tahansa kaikki 18-vuotta täyttävät. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi paljon nuortenilloissa ollutkaan, sitten vain muutama kerta osallistutaan ensin muiden pitämiin iltoihin.

Kiinnostuitko? Pistä viestiä nuorisotyönohjaaja Minna (tai Miimu) Varilalle puh. 050 3147 348 ja tule mukaan kantamaan vastuuta ja pitämään hauskaa :)

Meiltä maailmalle -illat

On tarkoitettu kaikenikäisille maailmasta ja kulttuureista kiinnostuneille. Iltojen teemat rakentuvat kehitysmaiden ja heikoimmissa asemissa elävien ihmisten auttamisen ympärille. Eri kulttuureihin tutustutaan laittamalla ruokaa, jakamalla matkakokemuksia ja tutustumalla eri järjestöjen kautta tehtävään avustustyöhön. Illassa kerätään ruokaraha teeman mukaan köyhän maan auttamiselle. Katso tapahtumakalenterista, milloin singahdetaan Meiltä maailmalle!

Onko sinulla maa tai kohde, josta haluaisit kertoa? Ota yhteyttä lähetyssihteeri Minna Jääskään ja kerro ideastasi!

Ankkuri-iltapäivät

Ankkuri-iltapäivät ovat matalan kynnyksen toimintaa niille, jotka etsivät mahdollisuutta tulla kyselemään, kuka Jeesus oikeastaan on. Myös opiskelijat, nuoret aikuiset, kysymyksien kanssa kulkevat ja yhteyttä toisiin uskoviin etsivät: tämä on juuri sinun juttusi! Pienten lasten vanhemmat tulkaa huoletta, illassa on järjestetty lastenhoito. Lisäksi pientä tarjoilua, musiikkia ja rukousta. Ankkuri-iltapäivät järjestetään nuorten tilassa Luolassa Kaustisen seurakuntakeskuksen alakerrassa.

Vapaaehtoistyössä on virtaa ja yhteisöllisyyttä!

Joskus tekisi osallistumisen ja kuulemisen lisäksi tehdä jotain konkreettista omin käsin, taidoin ja lahjoin. Siinä tapauksessa klikkaa itsesi osoitteeseen vapaaehtoistyo.fi/kokkola, joka on seurakuntamme vapaaehtoistehtävien ilmoitustaulu. Sieltä löydät mukavaa tekemistä ja samalla autat seurakunnan työntekijöitä järjestämään monipuolista toimintaa. Ilmoittautuminenkin on helppoa: kun olet lähettänyt tietosi, ottaa työntekijä sinuun yhteyttä niin voitte sopia tarkemmin tehtävän hoitamisesta.

Tervetuloa!