Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuoret aikuiset

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja. Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan; toimintaa lähes ja yli 18-vuotiaille nuorille Kaustisen ja Ullavan lähimaastossa.

Nuorisotyönohjaajan virkavapaan aikana keväällä 2020 nuorten aikuisten toiminta on osittain katkolla.

Nuorteniltatiimi

Koostuu täysi-ikäisistä nuorista, jotka kokevat olevansa jo vähän liian vanhoja nuorteniltoihin, mutta mukavaa olisi silti olla mukana jotenkin. Tiimiläiset ottavat vuorotellen vastuun seurakunnan nuortenillan järjestämisestä. Illasta saa tehdä oman näköisen käyttämällä omia mielenkiinnon kohteita ja taitoja lähtökohtana.

Vuoden toiminnassa mukana ollut saa työtodistuksen ja todistuksen apuohjaaja-kurssin suorittamisesta. Toiminnassa saa olla mukana niin pitkään kuin haluaa ja siihen voivat tulla mukaan milloin tahansa kaikki 18-vuotta täyttävät. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi paljon nuortenilloissa ollutkaan, sitten vain muutama kerta osallistutaan ensin muiden pitämiin iltoihin.

Kiinnostuitko? Pistä viestiä nuorisotyönohjaajalle puh. 050 3147 348 ja tule mukaan kantamaan vastuuta ja pitämään hauskaa!

Vapaaehtoistyössä on virtaa ja yhteisöllisyyttä!

Joskus tekisi osallistumisen ja kuulemisen lisäksi tehdä jotain konkreettista omin käsin, taidoin ja lahjoin. Siinä tapauksessa klikkaa itsesi osoitteeseen vapaaehtoistyo.fi/kokkola, joka on seurakuntamme vapaaehtoistehtävien ilmoitustaulu. Sieltä löydät mukavaa tekemistä ja samalla autat seurakunnan työntekijöitä järjestämään monipuolista toimintaa. Ilmoittautuminenkin on helppoa: kun olet lähettänyt tietosi, ottaa työntekijä sinuun yhteyttä niin voitte sopia tarkemmin tehtävän hoitamisesta.

Tervetuloa!