Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuoret aikuiset

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja. Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan; toimintaa lähes ja yli 18-vuotiaille nuorille Kaustisen ja Ullavan lähimaastossa.

Nuorten aikuisten menovinkit syksy 2019:
(muutokset mahtollisia, lisäinfo kalenterissa)

la 14.9. Iltamessu Kaustisella, mukana lähetystyönkijät Antti ja Liisa Saarenketo
su 22.9. Messu ja raamattuluento Kaustisella, Tuikkasen pariskunta Kansan Raamattuseurasta
pe 27.9. Lähetystyön kirkkoilta Kaustisen kirkossa, mukana Raju ja Kundi Nepali
la 5.10. Nuorten aikuisten Olohuone Luolassa
la 19.10. k-18 ilta Nurkkakämpällä
la 26.10. Naisten aamiainen Kaustisen seurakuntakeskuksessa
to 31.10. Raamattua ja lähetystä Kaustisen seurakuntakeskuksessa

Nuorteniltatiimi

Koostuu täysi-ikäisistä nuorista, jotka kokevat olevansa jo vähän liian vanhoja nuorteniltoihin, mutta mukavaa olisi silti olla mukana jotenkin. Tiimiläiset ottavat vuorotellen vastuun seurakunnan nuortenillan järjestämisestä. Illasta saa tehdä oman näköisen käyttämällä omia mielenkiinnon kohteita ja taitoja lähtökohtana.

Vuoden toiminnassa mukana ollut saa työtodistuksen ja todistuksen apuohjaaja-kurssin suorittamisesta. Toiminnassa saa olla mukana niin pitkään kuin haluaa ja siihen voivat tulla mukaan milloin tahansa kaikki 18-vuotta täyttävät. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi paljon nuortenilloissa ollutkaan, sitten vain muutama kerta osallistutaan ensin muiden pitämiin iltoihin.

Kiinnostuitko? Pistä viestiä nuorisotyönohjaajalle puh. 050 3147 348 ja tule mukaan kantamaan vastuuta ja pitämään hauskaa!

Nuorten aikuisten olohuone

Nuorten aikuisten olohuoneessa kokoonnutaan kahvikupin ääreen jutustelemaan ajankohtaisista paikalla olevia kiinnostavista aiheista. Jokainen kerta on siis erilainen ja muuntuu sen mukaan ketä sattuu paikalle. Kaffien jälkeen luetaan lyhyesti Raamattua ja jokainen saa kertoa omia ajatuksiaan siitä. Tule rohkeasti, vaikka et olisi seurakunnassa ennen käynyt, tule omana itsenäsi, vaikka olisit käynyt monestikin.

Ankkuri-iltapäivät

Ankkuri-iltapäivät ovat matalan kynnyksen toimintaa niille, jotka etsivät mahdollisuutta tulla kyselemään, kuka Jeesus oikeastaan on. Myös opiskelijat, nuoret aikuiset, kysymyksien kanssa kulkevat ja yhteyttä toisiin uskoviin etsivät: tämä on juuri sinun juttusi! Jokaisessa iltapäivässä Raamatun sanaa ja todistuspuheenvuoro. Lasten kanssa voi tulla huoletta, tilassa on lapsille myös tekemistä. Lisäksi pientä tarjoilua, musiikkia, ja mahdollisuus henkilökohtaiseen rukoukseen.

Ankkurien ajankohdat selviävät alkusyksyn aikana.

Vapaaehtoistyössä on virtaa ja yhteisöllisyyttä!

Joskus tekisi osallistumisen ja kuulemisen lisäksi tehdä jotain konkreettista omin käsin, taidoin ja lahjoin. Siinä tapauksessa klikkaa itsesi osoitteeseen vapaaehtoistyo.fi/kokkola, joka on seurakuntamme vapaaehtoistehtävien ilmoitustaulu. Sieltä löydät mukavaa tekemistä ja samalla autat seurakunnan työntekijöitä järjestämään monipuolista toimintaa. Ilmoittautuminenkin on helppoa: kun olet lähettänyt tietosi, ottaa työntekijä sinuun yhteyttä niin voitte sopia tarkemmin tehtävän hoitamisesta.

Tervetuloa!