Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Seurakunta haluaa tarjota hengellisen kodin kaiken ikäisille, kodin jonka toimintaan on turvallista osallistua. Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan seurakuntamme toimintaan!

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan kirkolliset 7.-15.4.2020

Tilaisuuksiin voi osallistua ainoastaan seurakunnan kotisivuilla kohdassa "jumalanpalvelus netissä" olevan linkin kautta. Mikäli tilaisuuteen liittyy kuvan ja äänen striimaus, siitä kerrotaan seurakunnan facebook-sivuilla.

HILJAINEN VIIKKO JA PÄÄSIÄINEN
TI 7.4. klo 19 Iltakirkko Ullavan kirkossa Harju, Rannankari, Känsälä
KE 8.4. klo 19 Iltakirkko Kaustisen kirkossa Pasi Palmu, Anni-Mari Kentala, Känsälä.
TO 9.4. klo 19 Kiirastorstain messu Kaustisen kirkossa Tikkakoski, Rannankari, Känsälä.
PE 10.4. klo 10 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Kaustisen kirkossa Harju, Rannankari, Virkkala.
SU 12.2. klo 10 Pääsiäisaamun sanajumalanpalvelus Kaustisen kirkossa Tikkakoski, Rannankari, Virkkala, virsilaulajat.
MA 13.4. klo 10 Toisen pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus Ullavan kirkossa Harju, Rannankari, Virkkala, virsilaulajat.

NUORET
Nuorten toiminta siirtynyt Instagramiin @luolanurkka.

DIAKONIA
Diakoniavastaanotto on toistaiseksi suljettu. Diakoniatyön apua tarvitsevia ja keskusteluapua kaipaavia pyydetään ottamaan yhteyttä Suvi Klemolaan puhelimitse numeroon 050 3147 353 tai sähköpostiin suvi.klemola (at) evl.fi .

Keskusteluapua on saatavilla myös kirkon Palvelevasta Puhelimesta numerosta 0400 221180 joka päivä klo 18-24. Palveleva chat auttaa ma-pe klo 12-20. Palveleva chat ja Palveleva netti löytyvät osoitteesta kirkonkeskusteluapua.fi

Soiten Henkinen Ensiapu tarjoaa myös apua koronaviruksen aiheuttamaan ahdistukseen ja pelkoon numerossa 06 8287288.
EU-elintarvikkeiden jakelu virusepidemian aikana tapahtuu puhelimitse tehtyjen tilausten mukaan. Soita Suvi Klemolalle yllä olevaan numeroon tai kirkkoherranvirastoon p. 0503147335. Valmiiksi pakattuja elintarvikekasseja voi noutaa sovitusti kirkkoherranviraston ovelta.
Kaustinen
TI 14.4. klo 18.00 Ruokajakelu seurakuntakeskuksessa. Huom! Pääsiäisen vuoksi poikkeuksellisesti tiistaina. Jaamme valmiiksi pakattuja kasseja seurakuntakeskuksen pääovelta. Jonojen muodostamista tulee välttää, joten on suositeltavaa odottaa omaa vuoroa autossa. Jonossa ollessa pitää jättää vähintään metrin etäisyys muihin ihmisiin. Valmiiksi pakattujen kassien sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa, jotta niiden jakelu sujuu nopeasti. Avun hakemisessa suositus on, että paikan päälle kotitaloudesta apua saapuu hakemaan vain yksi henkilö. Sairaana ei saa tulla ruoka-apua hakemaan.
Ullava
EU-elintarvikkeita tarvitsevien tulee ottaa yhteyttä Suvi Klemolaan puh. 050 3147 353. Valmiiksi pakattuja kasseja voi noutaa seurakuntakodilta torstaisin klo 9-12.

RIPPIKOULUT
Koska seurakunnan kokoava toiminta on tauolla, rippikoululaiset eivät pysty keräämään merkintöjä. Seuraamme virustilannetta ja valtakunnallisia päätöksiä ja tiedotamme koteihin, kun löydämme rippikouluun sopivia toimintatapoja uudessa tilanteessa. Nuoria kehotetaan seuraamaan tiedotusta Instagramissa @luolanurkka.

MUUT
Kirkkoherranvirasto on suljettu toistaiseksi. Yhteydenotot p. 0503147335 ma-pe klo 9-15 ja sähköpostilla: marja.rytioja (at) evl.fi.

Papit päivystävät myös virastoajan ulkopuolella. Veli.Pekka Harju p. 0503147337. Sähköposti: veli-pekka.harju (at) evl.fi. Kai Tikkakoski p. 0503147338. Sähköposti: kai.tikkakoski (at) evl.fi (lomalla 14.-30.4.).
Kanttori Annukka Rannankari lomalla 14.-29.4.
Suntio Jarkko Känsälä lomalla 10.-16.4.

Kaustisen kirkkomaalla on paljon pahasti kallellaan olevia hautakiviä. Kivien oikaisu kuuluu pääsääntöisesti omaisille. Seurakunnan suntio siirtää kallistuneita taulukiviä pois aluskiviltään taas ensi viikon aikana. Omaisia pyydetään tämän jälkeen siirtämään pohjakivet pois paikoiltaan, jotta talven ja kevään aikana syntyneet vajoamat saadaan täytettyä. Seurakunta täyttää vajoamat huhtikuun lopulla. Täytön jälkeen omaiset palauttavat pohjakivet alkuperäisille paikoilleen ja suntio tai hautausmaanhoitaja palauttavat taulukivet paikoillen. Aurinkoisia alkukevään päiviä!

HAUTAAN SIUNATTU
Mervi Tuulikki Timonen 66 v. Riku-Mikko Samuel Luoma 21 v.

Seurakunta facebookissa

Lisää tapahtumia ja toimintaa löydät tapahtumakalenterista

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan toimintaesite.

Voit tutustua Kaustisen ja Ullavan seurakunnan toimintaesitteeseen yllä olevasta kuvalinkistä.