Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Seurakunta haluaa tarjota hengellisen kodin kaiken ikäisille, kodin jonka toimintaan on turvallista osallistua. Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan seurakuntamme toimintaan!

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan kirkolliset 19.9.-25.9.2019

15. sunnuntai helluntaista Kiitollisuus
Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.
Tekstit: Ps. 65:2-6, 9 tai Ps. 136:1-9, 25-26; Jes. 38:16-20; Ef. 5:16-20; Luuk. 17:11-19

JUMALANPALVELUKSET
SU 22.9. klo 13 Messu Kaustisen kirkossa. Vietämme Sanan syyspäivää yhteistyössä Kansan raamattuseuran kanssa, syksyn sadosta kiittäminen. Saarna Kaisa Tuikkanen, laulu Timo Tuikkanen, Harju, Tikkakoski, Rannankari, Känsälä, palveluryhmänä isosleiri.

SEURAKUNNAN VIIKKO
KAUSTINEN
SU 22.9. klo 11 Lounas ja Sanan syyspäivä -juhla seurakuntakeskuksessa. Mukana Kaisa ja Timo Tuikkanen sekä kotiseurakunnan maallikoita ja työntekijöitä. Lounas ja kahvi 5 e.
TI 24.9. klo 18 Siionin kanteleen lauluseurat seurakuntakeskuksessa. Jiska Gröhn, Anni-Mari Kentala, Harju. Kahvit alussa.
KE 25.9. klo 11 Veteraanien tupapäivä srk-keskuksessa, Harju. Klo 13 Ehtoollishartaus Iltaruskon uudella puolella, Harju. Klo 14 Ehtoollishartaus Iltaruskon vanhalla puolella, Harju. Klo 18 Miesten lenkkipiiri, lähtö Järvelän koululta.
ULLAVA
TO 19.9. klo 10 Miestenpiiri srk-kodilla, Klemola.
LA 21.9. klo 13 Sanan syyspäivä-seurat srk-kodilla. Kiitämme syksyn sadosta. Mukana mm. Kirsi Korkeakangas, Anna-Mari ja Kari Klemola, Ullavan nuoria, Rannankari, Tikkakoski. Alussa kahvitarjoilu.
SU 22.9. klo 16 Ry:n seurat srk-kodilla.

MUSIIKKI
Lasten ja aikuisten kuorotyön syyskausi käynnistyy!
MUKSUKUOROT harjoittelevat kolmessa ryhmässä. Mukaan voi tulla aina eskari-ikäisistä ylöspäin ja ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti joka toinen viikko.
KE 25.9. klo 13.15 Rahkosen muksukuoro koululla. Klo 18.30 Kirkkokuoro seurakuntakeskuksessa.
TO 26.9. klo 13 Vionojan muksukuoro ja klo 17 Kaustisen muksukuoro seurakuntakeskuksessa
Kaikkiin kuororyhmiin mahtuu uusiakin laulajia:)

LÄHETYS
Tapulikahvilan keräys kesän aikana Sakari Heinosen projektille Sat-7 satelliittitelevisiossa tuotti 1243,50 euroa. Kiitos tapulin kävijöille ja vapaaehtoisille!

DIAKONIA
PE 20.9. Diakoniatoimisto suljettu.
MA 23.9. klo 18 Ruokajakelu Kaustisen seurakuntakeskuksessa.
TO 26.9. klo 14.30 Hartaushetki Ullavan Hopijakummussa.

MUUT
Kirkkoherranvirasto avoinna taas normaalisti ma-pe klo 9-15. Puh 06-8296511 ja toimistosihteeri p.050 3147335.

KASTETTU
Ilmari Taito Johannes Virkkala

HAUTAAN SIUNATTU
Jorma Aleksanteri Salo 86 v.

Seurakunta facebookissa

Lisää tapahtumia ja toimintaa löydät tapahtumakalenterista

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan toimintaesite.

Voit tutustua Kaustisen ja Ullavan seurakunnan toimintaesitteeseen yllä olevasta kuvalinkistä.