Pääsiäinen jatkua saa - Yhteiskristillinen konsertti klo. 18-20

Kaustisen seurakuntakeskus

Pääsiäinen ei ole vain parin päivän suklaamunajuhla, vaan maailman paras uutinen! Pääsiäismielellä saa olla joka viikko ja joka päivä: Jumalan Poika kuoli ihmisten puolesta ja voitti kaiken pahan. Jeesuksen ansiosta kuka vain voi päästä Taivaan Isän lapseksi ja saada kaikki synnit anteeksi. Koska hän nousi kuolleista, meidän ei tarvitse pelätä edes kuolemaa. Jeesus on luvannut olla kanssamme kaikki päivät maailman loppuun asti. Vaikka maailmassa tapahtuisi mitä, pääsiäinen jatkua saa!

Kaustisen ja Ullavan seurakunta sekä Kaustisen helluntaiseurakunta järjestävät yhteistuumin nuorten konsertin pääsiäisilon jatkamiseksi. Esiintymässä nuorista aikuisista koostuva energinen P4U ja yli 1000 koulussa vieraillut huikea nuorisotyöntekijä, laulaja-kirjailija Riku Rinne. Hartauksissa nuorisopappi Teemu ja helluntaiseurakunnan pastori Marko. Vapaa pääsy!

Paikka:
- Kaustisen seurakuntakeskus

Aikataulu:
- Ovet auki klo. 17.30
- Ohjelma alkaa klo. 18.00
- Pizzaa ja muuta syötävää ohjelman päätteeksi klo. 20.00
- Nuorten jatkot Luolassa klo. 20.00-22.00

Ilmoita erityisruokavalioista etukäteen Teemulle!

.
  • Musiikki Musiikki