Kuvakoosteessa saippuakuplan puhallus, yhdessä olevat kädet ja rivissä olevia lapsia.

Leirit

Kaustisen ja Ullavan seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille.

Leireille voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen lomakkeen. Täytä lomake huolella ja paina "lähetä".
Korona-aikana leirin maksimiosallistujamäärä on 20 lasta.

Pidätämme oikeuden leirien perumiseen tautitilanteen niin edellyttäessä.

Pyhäseikkailuleiri 3-7 luokkalaisille Nuolisen leirikeskuksessa

la-su 3.-4.10.
Pyhäseikkailuleiri on varhaisnuorille suunnattu kesäleirin tapainen yhden yön leiri keskellä koulusyksyä.
Ohjelmassa on yhteistä toimintaa, leikkejä, pelejä, askartelua, iltaohjelmaa, sekä tietysti Nuolisen leirikeskuksen hyvää ruokaa sekä sauna-ajat, iltalaulut ja hartaudet. Leiri on ilmainen! Leiri alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 13 alkavaan jumalanpalvelukseen Ullavan kirkossa.

Tarkemmat tiedot leiristä selviävät leirikirjeestä, joka lähetetään ennen leirin alkua, ilmoittautumisen jälkeen.
Leirille ovat tervetulleita kaikki uskontoon tai vakaumukseen katsomatta, mutta leirillä on kristillinen ohjelma.

Ohjeita leirille ilmoittautumiseen:

• jos ruutuun tulee teksti "ryhmä täynnä, ilmoittautuminen varasijalle" et tällä hetkellä mahdu ryhmään, vaan tietosi tallentuu meille varailmoittautumisena
  •  mikäli lapsi estyy osallistumasta leirille, siitä on ilmoitettava, jotta voimme ottaa jonossa olevan lapsen mukaan
  • ilmoita myös jos joudut perua varasija-ilmoittautumisen
  • leiri toteutetaan turvallisuusmääräyksiä noudattaen, mikäli se on korona-tilanteen puitteissa mahdollista

Ilmoittautuminen Pyhäseikkailuleirille on auki tällä sivulla 18.9. saakka. Ilmoittaudu mukaan tästä.