Kuvakoosteessa saippuakuplan puhallus, yhdessä olevat kädet ja rivissä olevia lapsia.

Leirit

Kaustisen ja Ullavan seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille.

Leireille voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen lomakkeen. Täytä lomake huolella ja paina "lähetä".
Korona-aikana leirin maksimiosallistujamäärä on 15 lasta sekä isoset ja ohjaajat.

Pidätämme oikeuden leirien perumiseen tautitilanteen niin edellyttäessä.

Leiri täynnä pääsiäisen riemua!

Pyhäseikkailuleiri alakoululaisille

Nuolisen leirikeskuksessa la-su 3.-4.4.2021. Ilmoittautuminen on avoinna 1.-21.3.

Pyhäseikkailuleiri alkaa la 3.4. klo 10 Nuolisessa ja päättyy su 4.4. Kaustisen kirkkoon jumalanpalvelukseen. Mikäli kokoontumisrajoitukset antavat myöten, osallistumme tavanomaiseen pääsiäismessuun klo 10. Mikäli rajoitukset eivät salli, järjestämme leiriläisille oman jumalanpalveluksen kirkossa klo 13. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa leiriläiset myös saavat leirillä vielä lounaan sunnuntaina.

Infokirje leiristä lähetetään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kotiin kirjepostina.

Leirin hinta on 10 euroa sisältäen majoituksen, ruokailut ja askartelumateriaalit sekä linja-autokyydin kirkkoon leirin päättyessä. Leirille on 5 varailmoittautumispaikkaa ja oireilevana/sairaana paikka vapautetaan seuraavalle jonossa olevalle.

Ohjeita leirille ilmoittautumiseen:

• jos ruutuun tulee teksti "ryhmä täynnä, ilmoittautuminen varasijalle" et tällä hetkellä mahdu ryhmään, vaan tietosi tallentuu meille varailmoittautumisena
  • mikäli lapsi estyy osallistumasta leirille, siitä on ilmoitettava, jotta voimme ottaa jonossa olevan lapsen mukaan
  • ilmoita myös jos joudut perua varasija-ilmoittautumisen
  • leiri toteutetaan turvallisuusmääräyksiä noudattaen, mikäli se on korona-tilanteen puitteissa mahdollista