Varhaisnuoret (7-14-vuotiaat)

"Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta!"
- varhaisnuorten seurakunta

Seurakunnan säännöllistä ja epäsäännöllistä toimintaa varhaisnuorille:

Muksukuorot alakouluikäisille
Kaustisella keskiviikkoisin klo 16-16.45
Ullavassa seurakuntakodilla torstaisin klo 15-15.45 ja
Rahkosen koululla klo 16-16.45

Antonin kitarakerho 4-6 luokkalaisille
On tältä keväältä loppunut.

Tarina-askartelukerho saa jatkoa! 1-3 luokkalaisille Luolassa.
Askartelun ja tarinan kautta tulee lapselle tutuksi millaista elämää Jumala toivoisi meidän elävän täällä toistemme kanssa. Ohjaajana Tiia Kallio, lastenohjaajaopiskelija.

Könsyn Varkkiskerho 3-6 luokkalaisille
Torstaisin Köyhäjoen Mäntymajalla klo 17-18.30, ohjaajina Emilia Kykyri ja Jenni Myllymäki. Pelejä ja leikkejä, joskus askartelua, kerhon lopuksi hiljennytään hartauteen.

Pyhä Seikkailu Ullavan alakoululaisille
Pyhä Seikkailu on kirjepyhäkoulu, joka toimii koulujen kautta. Nuorisotyönohjaaja tuo lapsille kirjeet koululle ja kuka tahansa voi ottaa siihen osaa. Kirjeessä olevan tehtävän palauttamalla osallistuu arvontaan seuraavalla kirjeidenjako kerralla. Kerran kuussa on lisäksi Pyhä Seikkailu-jumalanpalvelus Ullavassa, jolloin varhaisnuorille on omaa ohjelmaa messun aikana. Eikun seikkailemaan!

Kerhonohjaajaksi? Sekä Kaustiselle, että Ullavaan etsitään jatkuvasti kerhonohjaajia, ota yhteyttä Minnaan ja perustetaan sulle kerho!

Lisäksi seurakunnan varhaisnuorille järjestetään:
• kesäleirejä 6-13-vuotiaille
• kymppisynttärit kaikille 10-vuotiaille Kaustisen evankelisella opistolla
• kaikkien alakoulujen kautta Koulujen kauneimmat joululaulut ennen joulua ja Koulukinkerit keväällä.

Varila Minna

Nuorisotyönohjaaja, Lähetyssihteeri