Nuoret aikuiset ja opiskelijat

Nuoret aikuiset

Nuori aikuinen voi olla monenlainen. Joukossamme on opiskelijoita ja työssä käyviä, työttömiä, paikkakunnalla asuvia ja muualla kulkevia, perheettömiä ja perheellisiä, naisia ja miehiä, sinkkuja ja pareja. Seuraa ilmoittelua ja tule rohkeasti mukaan; toimintaa lähes ja yli 18-vuotiaille nuorille Kaustisen ja Ullavan lähimaastossa.

Seurakuntamme nuorten aikuisten toimintaa ilmoitellaan myös Instassa @kaustisenjaullavansrknuoret ja facebookissa ryhmässä "Kaustisen ja Ullavan seurakuntanuoret". Saa tykkäillä ja seurailla!

Opiskelijaillat

Tervetuloa mukaan kaikki paikkakunnalla tai lähialueella opiskelevat nuoret ja nuoret aikuiset. Levähdyspaikka, jutustelua, lauleskelua, tutustumista, nyyttikestit ja iltahartaus. Vastuuhenkilönä musiikkilukion 2. vuoden opiskelijoita. Eli kamut kainaloon ja Luolalle!

Torstaisin klo 19.30 Luolassa, alkaen 17.8.

Meiltä maailmalle -illat

On tarkoitettu kaikenikäisille maailmasta ja kulttuureista kiinnostuneille. Iltojen teemat rakentuvat kehitysmaiden ja heikoimmissa asemissa elävien ihmisten auttamisen ympärille. Eri kulttuureihin tutustutaan laittamalla ruokaa, jakamalla matkakokemuksia ja tutustumalla eri järjestöjen kautta tehtävään avustustyöhön. Illassa kerätään ruokaraha teeman mukaan köyhän maan auttamiselle. Katso tapahtumakalenterista, milloin singahdetaan Meiltä maailmalle!

Vapaaehtoistyössä on virtaa ja yhteisöllisyyttä!

Joskus tekisi osallistumisen ja kuulemisen lisäksi tehdä jotain konkreettista omin käsin, taidoin ja lahjoin. Siinä tapauksessa klikkaa itsesi osoitteeseen vapaaehtoistyo.fi/kokkola, joka on seurakuntamme vapaaehtoistehtävien ilmoitustaulu. Sieltä löydät mukavaa tekemistä ja samalla autat seurakunnan työntekijöitä järjestämään monipuolista toimintaa. Ilmoittautuminenkin on helppoa: kun olet lähettänyt tietosi, ottaa työntekijä sinuun yhteyttä niin voitte sopia tarkemmin tehtävän hoitamisesta.

Tervetuloa!