Musiikki ja kuorot

Kuoro- ja musiikkitoiminta

Millainen olisi seurakuntamme ilman musiikkia: yhteistä virttä tai soitinten monenmoista kirjoa? Millaista olisi istua jumalanpalveluksessakin hiljaa, saamatta laulaa Jumalan kunniaa ja kiitosta tai hiljentyä sävelin rukoukseen? Siinä elämässä olisi suuri, musiikin kokoinen aukko.

Kaikenikäisiä tarvitaan rakentamaan omilla lahjoillaan yhteistä seurakuntaa. Musiikin lahjan käyttäminen ilojen ja surujen keskellä, arjessa ja juhlassa, hoitaa ja kantaa niin kuulijoita kuin musiikin tekijöitä, pieniä ja suuria.

Löydä oma paikkasi ja tule mukaan!

Muksukuorot
lapsille
Kaustisella keskiviikkoisin klo 16-16.45.
Ullavassa seurakuntakodilla torstaisin klo 15-15.45 ja Rahkosen koululla klo 16-16.45.

Diakonianuoret
Diakonia on nuorten itse perustama ja ohjaama laulu- ja soittoryhmä, joka käy laulamassa palvelutaloilla ja seurakunnan tapahtumissa. Seuraile harjoitusaikoja kirkollisista ilmoituksista lehdissä ja netissä ja tule rohkeasti mukaan! Lisätietoja Minnalta: 050 3147 348.

Kaustisen kirkkokuoro
Keskiviikkoisin Kaustisen seurakuntakeskuksessa klo 19. Uusia laulajia toivotetaan tervetulleiksi!

Ullavan laulupiiri
Jatkaa toimintaansa kyllä, mutta tarkemmat tiedot löydät paremmin viikollisista kirkollisista ilmoituksista. Yhdessäoloa laulaen ja uusia lauluja opetellen, tervetuloa!

Seurakunnan musiikkitoiminta kutsuu kaikkia, tule mukaan!

Rannankari Annukka

Kaustisen ja Ullavan seurakunta
Musiikki

"Olen suuri tai pieni
ei haittaa se lain,
kun lauluni lahjan Luojalta sain.
Vaikka pilvessä taivas on,
harmaakin maa,
niin laulumme auringon
saa loistamaan."