Aikuiset

Mahdollisuus muutokseen - nyt !

Seurakuntamme on mukana 5.3. startanneessa IRR-TV:n ja Pohjanmaan seurakuntien järjestämässä medimissiossa, jonka tavoitteena on, että mahdollisimman moni saisi kuulla hyvän uutisen Jumalan rakkaudesta. Koteihin jaettavan muutostarinoita -kirjasen lisäksi missio näkyy mediassa ja katukuvassa. Muutostarinoita voi katsoa myös netistä osoitteesta www.muutos.fi tai YouTuben kautta. Jumalasta saa puhua!

Seurakuntamme järjestää yhdessä  Perhonjokilaakson alueen helluntaiseurakuntien kanssa monia yhteisiä tapahtumia, joihin olet lämpimästi tervetullut.
Tapahtumista lisää yllä olevan nettisivun tapahtumakalenterin kautta. Myös seurakunnan normaali toiminta tarjoaa mission aikana paikan tulla kuulemaan, keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia uskosta ja elämästä.

Nojatuolikirkko