Aikuiset

Seurakunta on aikuiselle kristitylle varikko, jonne saa tulla elämän ratakierrosten väsyttämänä Jumalan hoidettavaksi. Usko saa voimia, kun uskonelämän tutut "työkalut" ovat käytössä: rukous, Raamattu, ehtoollinen, yhteys toisiin kristittyihin (sillä yksinäinen puu palaa huonosti!)

Aikuisen elämässä arjen haasteet tuntuvat usein loputtomilta. Aikaa ei tahdo olla, tai jos onkin, ei osaoikein löytää elämään mielekkyyttä. Voimat ovat vähissä ja uskokin on joskus koetteilla. Olisi hyvä, jos saisi jostain uusia voimia.

Lähde rohkeasti myös Kaustiselta Ullavaan ja Ullavasta Kaustiselle toisten kristittyjen yhteyteen! Pitkin vuotta kohtaat kirkollisissa ilmoituksissa monenlaista tapahtumaa, tule rohkeasti mukaan, sillä juuri sinua kutsutaan.

Jumalanpalvelukset ja kirkkokahvit
Seurakuntaillat