Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Seurakunta haluaa tarjota hengellisen kodin kaiken ikäisille, kodin jonka toimintaan on turvallista osallistua. Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan seurakuntamme toimintaan!

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan kirkolliset 23.5. - 29.5.2019

5. sunnuntai pääsiäisestä Sydämen puhetta Jumalan kanssa
Päivä (Rukoussunnuntai, Rogate = anokaa, rukoilkaa) on saanut nimensä rukouskulkueista, joita Roomassa järjestettiin 300-luvulta alkaen. Ne korvasivat keväisin pelloille suuntautuneet pakanalliset kulkueet. 400-luvun lopulta lähtien kirkolliset rukouskulkueet sijoittuivat rukoussunnuntain ja helatorstain välisiin arkipäiviin, mistä johtuu niiden myöhempi nimi käyntipäivät. Rukoussunnuntain tekstit puhuvat siitä, mitä rukoileminen on ja mitä lupauksia siihen sisältyy. Teksteissä kerrotaan myös Kristuksesta suurena esirukoilijana ja rukoilemisen opettajana.
Tekstit: Ps. 40:2-6; Jer. 29:11-14; Ef. 3:14-21; Joh. 16:23-33

JUMALANPALVELUKSET
PE 24.5. klo 10 Viikkomessu Kaustisen kirkossa. Valmistuvien lastenohjaajien tehtävään siunaaminen. Tikkakoski, Rannankari, Känsälä, Kaustisen Evankelisen opiston opettajia ja opiskelijoita.
SU 26.5. klo 10 Perhekirkko ja kouluun siunaaminen Kaustisen kirkossa. Tikkakoski, Rannankari, Känsälä, lastenohjaajat, eskarit, esikoulun ja ykkösluokkien opettajat.
SU 26.5. klo 13 Perhekirkko Ullavan kirkossa. Kouluun siunaaminen ja lapsityön kevätjuhla. Tikkakoski, Rannankari, Jääskä, päiväkerholaiset, eskarit, lastenohjaajat, esikoulun ja ykkösluokkien opettajat.
SU 26.5. klo 19 Riemumessu Kaustisen kirkossa. Mukana esilauluryhmä j
soitinyhtye Vetelistä, saarna Tikkakoski, lit. Harju, Känsälä.
TO 30.5. klo 13 Messu ja pyhäseikkailu Ullavan kirkossa. Tikkakoski, Rannankari, Jääskä, Lempiälä, Teressa ja Janne Juhaninmäki.
PE 31.5. klo 11.30 Alakoulujen kevätkirkko Ullavan kirkossa, Tikkakoski, Rannankari, Jääskä.

SEURAKUNNAN VIIKKO
KAUSTINEN
SU 26.5. klo 13 Kylvön siunaaminen Katri ja Asko Huntuksen tilalla. Harju, Siljala. Kahviraha diakoniatyöhön Varila-Huntuksen alueella.
TI 28.5. klo 18 Kaustisen ja Vetelin miesten raamattupiiri Kaustisen srk-keskuksessa, 1. Kor. 3., Tikkakoski.
ULLAVA
TO 30.5. klo 14 Kirkkokahvit ja uusien nimikkolähettien tulojuhla Ullavan srk-kodilla. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi. Nimikkolähetit Teressa ja Janne Juhaninmäki kertovat kuulumisia Nepalista.

LÄHETYS
Sima- ja munkkimyyjäiset tuottivat 817 euroa. Äitienpäivälounas ja arpajaiset tuottivat 1384 euroa. Kiitos kaikille mukana olleille!

VARHAISNUORET
KE 29.5. klo 18-22 Leffa- ja peli-ilta 4-8 luokkalaisille Nurkkakämpällä (Ullavan seurakuntakoti). Nyyttärit ja iltapalaa, pihapelejä, kisoja, leffa ja hartaus. Mukana Miimu-nuorisotyöntekijä ja Emilia-nuorisotyöharjoittelija.

NUORET
PE-SU 24.-26.5. Isoset leirillä Nuolisessa.

DIAKONIA
Vastaanotto Kaustisen diakoniatoimistossa ma klo 10-12 ja ti klo 12-14. To 30.5. ei vastaanottoa. Muuna aikana sopimuksen mukaan. Diakonityöntekijä p. 050 3147 353.

RIPPIKOULUT
SU 26.5. Riemumessu Kaustisen kirkossa (ks. jumalanpalvelukset), tästä tilaisuus- tai jumalanpalvelusmerkintä oman valinnan mukaan.

TULOSSA
1.7. - 3.8. klo 10 – 15 Kaustisen kirkko on tiekirkkona.

KASTETTU
Emma Lyyli Johanna Lampinen

Seurakunta facebookissa

Lisää tapahtumia ja toimintaa löydät tapahtumakalenterista