Kaustisen ja Ullavan seurakunnan toimintaa 17.8.- 23.8.2017

11. sunnuntai helluntaista. Etsikkoaikoja.
Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15).
Tekstit: Ps. 81:9-17; Jer. 6:16-19; Room. 11:17-24; Luuk. 4:23-30.

JUMALANPALVELUKSET

SU 20.8. klo 10 Konfirmaatiomessu Kaustisen kirkossa (1-leiri). Harju, Rannankari, Varila, Stenbäck, Känsälä, Kajastus.

Klo 13 Konfirmaatiomessu Ullavan kirkossa (2-leiri). Harju, Rannankari, Varila, Känsälä.

SEURAKUNNAN VIIKKO

KAUSTINEN
TO 17.8. klo 13 Ehtoollishartaus Iltaruskon uudella puolella Toivolan ja Kuntolan väelle. Harju. Klo 17.30 Hartaus K-P:n keskussairaalan hiljaisessa huoneessa, Harju.
PE 18.8. Kirkkoherranvirasto on suljettu.
KE 23.8. klo 19 Rakkauden tiellä läpi elämän - aikuistyön järjestämä ilta Nuolisen leirikeskuksessa, Harju.

ULLAVA
TO 17.8. klo 10 Miestenpiiri ja aamupuuro seurakuntakodilla. Klo 19 Kesäillanhartaus Ylikylän Ns:llä Rahkosessa. Kahvitus alk. 18.30. Eija Seppä, Rentukat, yhteislauluja Viisikielisestä. Järj. Ylikylän Ns. Kirsi Korkeakangas ja Sanna Rajala.

PE 18.8. klo 12-14 OmaisOiva-kahvila seurakuntakodilla.

NUORISOTYÖ
Seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille nuorille yläkoululaisista ylöspäiin. Siis myös 7-luokkalaiset tervetuloa mukaan! Toimintaan voi tutustua myös nettisivuilla.

PE 18.8. klo 19-22 Oloilta Luolassa (Kaustisen seurakuntakeskuksen alakerta). Oloilloissa vapaata oleskelua, iltapalaa ja lopuksi iltahartaus.
LA 19.8. klo 19-22 Nuortenilta Ullavan seurakuntakodilla
.
Ohjelmallisissa nuortenilloissa yhteistä tekemistä, raamattuopetus, vapaata oleskelua, iltapalaa ja iltahartaus.Illoissa mukana Miimu-nuorisotyönohjaaja, jonka kanssa täysi-ikäisistä nuorista koostuva Nuorteniltatiimi järjestää nuortenillat. Jos olet 18v.+ nuori ja kiinnostaa tiimitoiminta, vinkkaa Miimulle.

DIAKONIATYÖ

Pe 18.8. klo 12 - 14 Ullavan seurakuntakodilla OmaisOiva -kahvila. OmaisOiva -kahvila on avoin tilaisuus, jossa voi kysyä omaishoidosta, tutustua omaishoitajiin ja paikallisyhdistyksen toimintaan. Yhteistyössä Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry.
Ma 21.8. Rahkosen monitoimitalolla klo 12.00-14.00 Voimaa Vanhuuteen hyvinvointikiertue muistin tueksi. Ohjelmassa mm. tietoa aivoterveydestä, ravitsemuksesta sekä Muistitiimin toiminnasta. Kahvit tarjoaa Ullavan Osuuspankki.
Ma 28.8 .- ti 29.8. Naisten päihteetön leiri Nuolisessa.
Ke 30.8. - to 31.8. Miesten päihteetön leiri Nuolisessa.
Leireillä ohjelmassa mm. hartautta ja hiljentymistä, ulkoilua ja kisailua, saunomista ym mukavaa. Ota mukaan omat lakanat, peseytymisvälineet, ulkoiluvaatteet ja tarvitsemasi lääkkeet. Leirimaksu 5 euroa/ henkilö. Seurakunta järjestää tarvittaessa kyydit leireille. Ilmoittautumiset viimeistään pe 18.8. Suvi Klemolalle puh. 050 3147 353.
To 31.8. klo 10.00-15.00 Perhonjokilaakson mielenterveysväen virkistyspäivä Halsuan kotiseutumuseolla Meriläisessä. Päivän ohjelmassa yhdessäoloa, ehtoollishartaus, pientä puuhastelua, ulkoilua sekä ruokailu ja kahvit. Varaa mukaasi ulkoiluun sopiva vaatetus. Ilmoittautumiset torstaihin 24.8. mennessä Suville puh. 050 3147 353.

RIPPIKOULUTYÖ

PE 18.8. klo 17.30 Ripari 1-ryhmän konfirmaatioharjoitus Kaustisen kirkossa.
LA 19.8. klo 17.30 Ripari 2-ryhmän Ullavan kirkossa konfirmoitavien harjoitus Ullavan kirkossa. Harjoituksiin tulee muistaa mukaan rippikoulukortti, sekä käteinen raha mikäli tilaat valokuvan (10e/kuva).
SU 20.8. klo 10 konfirmaatio Kaustisen kirkossa ja klo 13 Ullavan kirkossa. Rippikoululaisten tulee olla paikalla seurakuntakeskuksessa/kodilla noin tuntia ennen pukeutumista ja valokuvaa varten. Kummin osalta riittää saapuminen jumalanpalvelukseen, pappi antaa ohjeet sen aikana.
PE 25.8. klo 17.30 Ripari 2-ryhmän Kaustisen kirkossa konfirmoitavien harjoitus Kaustisen kirkossa ja konfirmaatio su 27.8. klo 10 Kaustisen kirkossa.

Huom! Päivärippikoululaiset voivat valita konfirmaatiopäivänsä ja tulla harjoituksiin sen mukaan.

MUUT

Kokkolan rovastikunnan ja Evankelisen opiston järjestämä maalikkokoulu kurssi alkaa lokakuussa 2017. Kurssi on jo yhdestoista, n. 300 henkilöä on jo käynyt sen. Voisitko sinä olla mukana tällä kurssilla? Maallikkokoulun tarkoituksena on syventyä Raamatun sanaan ja kristilliseen uskoon. Ilm. ja lisätiedot joko suoraan opistolle p. 0400902087 tai Veli-Pekka Harjulle 050 3147337.

KASTETTU

Topias Kalle Jaakoppi Paavola. Markus Niilo Iisakki Harju.

Seurakunta facebookissa

Lisää tapahtumia ja toimintaa löydät tapahtumakalenterista