Nuolisen leirikeskus

Nuolisen leirikeskus sijaitsee erämaan rauhassa Nuolisen järven rannalla, Kaustisen Jylhänkylässä. Leirikeskuksen on suunnitellut arkkitehti Airi Kentala, ja se valmistui vuonna 1989. Nuolisen leirikeskukseen kertyy matkaa Kokkolan keskustasta 42 km.

Leirikeskuksen päärakennuksessa on keittiö, ruokailutila, sali, takkahuone, sauna ja suihkutilat. Ruokailutilassa on pöytäpaikkoja 28 ja salissa 32. Salit ja takkatilan yhdistämällä voidaan tilaan kattaa n. 60 pöytäpaikkaa.

Leirikeskuksen kauniissa pihapiirissä on myös uimaranta, lentopallokenttä, rantasauna ja nuotiopaikka makkaranpaistoa varten. Piha on helppokulkuinen ja päärakennuksessa on pyritty ottamaan saavutettavuustekijät huomioon.

Nuolisen leirikeskus on ihanteellinen paikka pienille perhejuhlille. Viime vuosina suosiossa on ollut pitää leirikeskuksessa häitä, syntymäpäiviä ja sukutapaamisia. Nuolisen leirikeskus on kesäkuun alusta heinäkuun puoliväliin varattu seurakunnan omaan toimintaan, mutta vapaita aikoja huhti-toukokuulle sekä heinä-lokakuulle löytyy runsaasti. Vapaita aikoja voi tiedustella seurakuntayhtymän vastaavalta emännältä.

Leirikeskusemäntänä Nuolisessa toimii Tiina Heitto p. 050 3147 600

Varaukset:

Harju Outi

Seurakunnan pääemäntä
050 3147 572
Karleby kyrkliga samfällighet , Kaustisen ja Ullavan seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Kiinteistötoimi

Lehtiheimo Mari

Vastaava emäntä - Ledande husmor
050 3147 540
Karleby kyrkliga samfällighet , Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Kiinteistötoimi

Nuolisen leirikeskus

Pläkkisentie 142, Kaustinen

Karttalinkkiin pääset TÄSTÄ

Majoittuminen

Leirikeskuksessa on kaksi asuntolarakennusta, joissa on kummassakin 1 kpl 3 hh, 1 kpl 5 hh, 3 kpl 4 hh, kokoontumistila ja 2 kpl vessoja. Vuodepaikkoja leirikeskuksessa on yhteensä 40.